Ze slaagt erin om een ​​lening van £27.000 terug te betalen en wordt rijk: "Ik heb het overbodige opgegeven"

Janine

04 November 2022

Ze slaagt erin om een ​​lening van £27.000 terug te betalen en wordt rijk:
Advertisement

Wanneer je op jezelf woont en studeert, lijkt je bijna nooit genoeg geld te hebben, en probeer je aan het eind van de maand altijd de eindjes aan elkaar te knopen, maar dat is geen gemakkelijke opgave. Je probeert in ieder geval niet op je familie terug te vallen en vooral dit doel te bereiken zonder enige hulp. Om deze reden wordt vaak de weg van lenen genomen, je vraagt een lening aan, in de hoop dit zo snel mogelijk terug te kunnen betalen.

Deze studente heeft precies dezelfde situatie meegemaakt, maar heeft deze heel goed weten te overwinnen door de lening van 27 duizend pond (zo'n 30 duizend euro) terug te betalen. Bovenal was haar inzet zo groot dat ze er zelfs in slaagde wat geld apart te leggen. Laten we eens kijken hoe ze het deed.

via Mirror

Advertisement

Julie Haneline, oorspronkelijk afkomstig uit Greenville, in South Carolina, is 36 jaar oud en is heel beroemd geworden op het web omdat ze vertelde hoe ze een economisch moeilijke situatie wist te overwinnen, maar vooral hoe ze dit moment als uitgangspunt kon gebruiken om wat geld te sparen. Ze was destijds een studente, met veel onkosten en een heel laag arbeidsinkomen, maar ze bleef kalm en wist uit de schulden te komen.

Het begon allemaal met een uitdaging met zichzelf, ze besloot haar geld niet meer uit te geven aan nutteloze dingen, ze zou alleen het hoogstnoodzakelijke hebben gekocht, ze zou het overbodige hebben vermeden om zoveel mogelijk te sparen.

"Ik heb altijd verkeerde keuzes gemaakt. Ik gaf veel geld uit aan nieuwe kleding en ik kon mezelf niet beheersen. Ik besloot mijn levensstijl te veranderen. Eerst spaarde ik iets om de lening van £27.000 terug te betalen, daarna bleef ik sparen om een fonds voor mezelf te creëeren. De opofferingen waren talrijk en ik deelde het huis ook met een huisgenoot, ik vond het niet leuk, maar het moest gewoon.”

Why do new pajama sets make me so happy? Like I need more 😅 #comfy #over30style #tjmaxxfinds #leopardprint #cozystyle #pjs #influencerstyles #getcozy #tjmaxx @tjmaxx #athomestyle

Pubblicato da Julie Haneline su Lunedì 12 luglio 2021

Dankzij dit mechanisme behaalde Julie uitstekende resultaten, zozeer zelfs dat ze begon te verdienen om haar eerste huis te kopen. In een paar jaar tijd slaagde ze erin om 4 panden te kopen. Ze woont in een daarvan, terwijl de anderen zijn verhuurd.

"Je moet bereid zijn om offers te brengen, zoals niet meer uitgaan, uit eten te gaan of naar een café, geen overbodige boodschappen of abonnementen. Ik heb mezelf ook schoonheidsbehandelingen, kappers, manicures en pedicures onthouden". Hoewel ze nu geen problemen meer heeft, blijft ze deze filosofie volgen. "Ik neem een ​​maand per jaar waarin ik geen onnodige uitgaven maak".

Zou jij de opofferingen kunnen maken die Julie heeft gemaakt om dit geweldige resultaat te bereiken?

Advertisement