Model geeft $600.000 uit om op Kim Kardashian te lijken: “Ik heb er spijt van, ik wil er weer uitzien zoals eerst”

Janine image
door Janine

11 November 2022

Model geeft $600.000 uit om op Kim Kardashian te lijken: “Ik heb er spijt van, ik wil er weer uitzien zoals eerst”
Advertisement

Ieder van ons heeft in het leven een model om naar te streven, om in alle opzichten op hem of haar te lijken. Vaak wordt het zelfs geïmiteerd in de look, in de manier waarop je met anderen omgaat, tot het punt dat je ook fysiek op hem of haar wilt lijken. Dit is echter tot op zekere hoogte mogelijk, omdat er altijd de beperkingen van het eigen lichaam zijn. Op dit punt zijn er twee wegen: jezelf accepteren zoals je bent en je bewust worden van de onmogelijkheid om hetzelfde te worden als je inspirator of om hulp vragen van specialisten.

Dit model heeft ervoor gekozen om in alle opzichten op haar beroemde inspirator te lijken: Kim Kardashian. Jammer dat ze, nadat ze grote sommen geld had uitgegeven, en bijna haar doel had bereikt, zich terugtrok en op alle mogelijke manieren probeerde haar oorspronkelijke uiterlijk terug te krijgen. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via New York Post

Advertisement
jenniferpamplona/Instagram

jenniferpamplona/Instagram

Jennifer Pamplona is een 29-jarig model, van jongs af aan is ze altijd geïnspireerd geweest door de Amerikaanse actrice en model Kim Kardashian. Over een periode van 12 jaar koos ze ervoor om meerdere behandelingen te ondergaan, ongeveer 40, en gaf ze 600.000 dollar uit om op haar te lijken. Ze dacht dat haar leven op deze manier zou veranderen en dat ze zich heel gelukkig zou voelen. Helaas is deze hoop niet uitgekomen.

"Mensen noemden me Kardashian en dat begon vervelend te worden. Ik had gewerkt en gestudeerd en werd een zakenvrouw. Ik had al deze dingen gedaan en al deze resultaten bereikt om mijn persoonlijke leven niet te veranderen, maar ik werd alleen herkend omdat ik op mijn model leek”.

Nadat ze haar doel had bereikt, realiseerde Jennifer zich dat dit niet was wat ze wilde, dus probeerde ze op alle mogelijke manieren op haar schreden terug te keren.

Advertisement

De vrouw gaf ongeveer $600.000 uit om op haar idool te lijken, maar toen realiseerde ze zich dat ze, om zich goed te voelen, niet iemand hoefde na te doen, maar gewoon zichzelf moest zijn. Om deze reden heeft ze ervoor gekozen om nieuwe behandelingen te ondergaan, die haar ongeveer 120 duizend dollar hebben gekost, om haar oorspronkelijke uiterlijk te herstellen. Na een lange reis leerde ze zichzelf te accepteren.

Denk je dat het juist was om op alle mogelijke manieren te proberen terug te keren naar hoe ze was, of had ze moeten leren leven met haar keuze?

Advertisement