x
Influencer zegt te knap te zijn om te…
Oma maakt ranglijst van haar 10 kleinkinderen en hangt deze aan de muur: Hij wint €10 miljoen en is nu op zoek naar een vrouw om het mee te delen

Influencer zegt te knap te zijn om te werken: “Dat is niets voor mij”

11 November 2022 • Door Janine
2.983
Advertisement

Zijn werk en uiterlijk nauw met elkaar verbonden? Sommigen zouden ja zeggen en stellen dat een aangename esthetiek vele deuren kan openen, ook professionele: aantrekkelijk zijn zou in feite als een kwaliteit kunnen worden beschouwd die door personeelsmanagers in overweging wordt genomen, vooral als het een baan is die moet worden uitgevoerd in contact met het publiek. Maar kun je te mooi zijn om te werken? Blijkbaar lijkt een jonge influencer ervan overtuigd dat dit het geval is.

via: Daily Mail

Lucy Welcher is een influencer die erg populair is geworden op het social media TikTok, waar ze meer dan tien miljoen volgers heeft. In een van haar clips uitte de jonge vrouw een gedachte die veel verwarring bij gebruikers opriep, wat een echt debat op gang bracht. Lucy zei dat ze zichzelf te mooi vond om te werken: "Ik wil mijn leven niet doorbrengen met werken. Denk je dat ik de komende 60 jaar elke dag om 6 uur wil opstaan? Echt niet! Ik ben te knap om dat te doen."

Een uitspraak die onvermijdelijk veel kritiek opleverde van volgers, die de Canadese influencer ervan beschuldigden te lui te zijn. Later wees Lucy erop dat haar opmerking ironisch was, met het argument dat haar woorden alleen maar als grap bedoeld waren.

Niet iedereen geloofde echter haar ontkenning, die haar oppervlakkigheid bleven bekritiseren en haar bewering aanstootgevend vonden, vooral jegens degenen die werk zoeken of veeleisend werk doen. “Wat dacht je ervan te proberen een volwassene te zijn in plaats van een bevoorrechte prinses die wacht tot het leven haar wordt opgediend?” schreef een gebruiker.

Anderen waren het echter met haar eens en voerden aan dat een leven van werken zeker niet het beste is. In ieder geval beweerde Lucy in een latere video dat ze zich voorbereidde om te gaan werken en zei ze een promotie te hebben gekregen, hoewel ze geen verdere details gaf over om wat voor baan het gaat. "Ik ben geëmotioneerd, want ook al lijk ik heel mooi, intelligent en getalenteerd, in werkelijkheid ben ik helemaal niet intelligent", besloot de jonge vrouw met zelfironie.

Ze heeft in ieder geval geen gebrek aan zelfrespect betreft haar uiterlijk!

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt