Hij wint €10 miljoen en is nu op zoek naar een vrouw om het mee te delen

Janine image
door Janine

11 November 2022

Hij wint €10 miljoen en is nu op zoek naar een vrouw om het mee te delen
Advertisement

Iedereen wil in zijn leven zijn dromen waarmaken, maar heel vaak is dit alleen mogelijk als je een grote som geld hebt. Precies om deze reden is een van de meest voorkomende wensen bij individuen om de loterij te winnen om te transformeren in realiteit wat lange tijd slechts illusies waren. Je baan opgeven en de reis te maken die je altijd al had willen maken, kan nog mooier zijn om samen met je partner te delen en de bestemming van je dromen te kunnen bereiken.

Als je het geld hebt en dus de mogelijkheid om bijna elke ervaring op te doen die je maar wilt, zou het leuk zijn om ze te delen met iemand van wie je houdt. Deze man heeft €10 miljoen gewonnen, maar nu zou hij graag een vrouw vinden om het mee te delen.

via The Sun

Advertisement

Kursat Yildirim is een 41-jarige Duitse man wiens geluk hem in staat stelde om €10 miljoen te winnen in de loterij. Hij kon het niet geloven, maar zodra hij zich bewust werd van wat er was gebeurd, waarschuwde hij eerst zijn familie en besloot toen ontslag te nemen bij de staalfabriek in Dortmund, in Duitsland, waar hij lange tijd had gewerkt.

Gedreven door enthousiasme besloot hij zichzelf geschenken te geven. Zodra hij het nieuws hoorde, kocht hij twee luxe auto's en het horloge dat hij altijd al had gewild, maar tot dan toe niet had kunnen kopen. Ondanks de enorme overwinning beweerde Kursat in een interview dat hij nog steeds iets miste om echt gelukkig te zijn.

Advertisement

Kursat verlangde naar een vrouw die van hem hield, en daarom vroeg hij de verslaggever om zijn oproep in het tijdschrift te publiceren. "Alsjeblieft - zei de man - schrijf dat ik geen relatie heb. Het maakt me niet uit of ze blond of brunette is. Wat me vooral interesseert, is dat ze van me houdt en samen met mij een leven wil opbouwen. Ik zou mijn eigen gezin willen stichten maar ik heb de juiste persoon nog niet ontmoet. Veel mensen zullen nu interesse in me hebben vanwege het geld, maar dat is in veiligheid gebracht en ik weet hoe ik het onder controle moet houden, dus ik zou graag een oprechte vrouw willen die ik kan vertrouwen."

De man wil het gewonnen bedrag niet alleen voor hem en voor zijn toekomstige partner houden, maar hij heeft besloten het met zijn hele familie te delen. "Met al dit geld kun je veel mensen blij maken. Ik zou gewoon graag goed willen doen, misschien naar Afrika gaan, iets goeds opbouwen en de kinderen helpen."

We hopen dat Kursat de perfecte persoon voor hem zal vinden.

Advertisement