Barman helpt klant die lastig wordt gevallen door een man: “Ik ben geen held”

Janine image
door Janine

03 December 2022

Barman helpt klant die lastig wordt gevallen door een man: “Ik ben geen held”
Advertisement

Een jong en mooi meisje zou hetzelfde recht moeten hebben als ieder ander om een ​​actief sociaal leven te hebben en 's avonds uit te gaan om plezier te hebben met vriendinnen met de zekerheid dat ze veilig en wel thuiskomt. Als dit nog mogelijk is in dorpen, is dit in steden en nog meer in metropolen, helaas niet zo vanzelfsprekend. Te vaak horen we nog steeds over vervelende gebeurtenissen met een min of meer gelukkig einde die jonge meisjes zijn overkomen die gewoon plezier wilden hebben in het genieten van hun vrije tijd in het gezelschap van vrienden.

Een meisje vertelde haar verhaal dat goed afliep, waarin ze het geluk had haar held te vinden in de gedaante van een barman.

via NY Post

Advertisement

De jonge Trinity Allie vertelde over een vervelend incident op een avond in een bar, dat gelukkig goed afliep dankzij de tijdige tussenkomst van een barman. Trinity was in feite aan het genieten van een avond met vriendinnen in haar woonplaats in Florida toen ze werd benaderd door een irritante man, die niet naar haar weigering luisterde en haar bleef lastigvallen.

Max Gutierrez, de barman, merkte de situatie meteen op en vond een discrete maar ingenieuze manier om naar de jonge vrouw toe te rennen: hij overhandigde haar een bericht vermomd als ontvangstbewijs. "Als deze man je lastigvalt, verplaats dan je paardenstaart naar je andere schouder en ik zorg ervoor dat hij weggaat. Ik vind hem ook vervelend”, luidde het briefje. Trinity was zo onder de indruk van dit gebaar van solidariteit dat ze het met iedereen wilde delen.

Advertisement

Het verhaal had op dezelfde manier kunnen eindigen of misschien niet, maar het gebaar van deze man kreeg grote waardering en onmiddellijk complimenteerden veel mensen hem door hem een ​​held te noemen en te verklaren dat er meer mannen zoals hij in de wereld zouden moeten zijn. Max was verrast door zoveel roem, in de overtuiging dat er niets bijzonders aan zijn gebaar is. "Daar gaat het allemaal om: je verkoopt niet alleen eten en drinken, je zorgt ervoor dat mensen veilig zijn", zei hij, terwijl hij uitlegde waarom hij denkt dat hij gewoon zijn werk deed en heel snel redeneerde.

Complimenten Max, je hebt intelligentie, menselijkheid en creativiteit getoond. Ongetwijfeld een man om een ​​voorbeeld aan te nemen.

Advertisement