x
Hij denkt dat hij een munt heeft gevonden,…
Ze nemen hun 6 maanden oude zoon mee om een ​​ Passagier vindt een kakkerlak in de maaltijd die op de vlucht wordt aangeboden, de luchtvaartmaatschappij ontkent

Hij denkt dat hij een munt heeft gevonden, maar dan ontdekt hij dat het een zeer kostbare diamant is

23 November 2022 • Door Janine
2.090
Advertisement

Het strand ligt vol met verborgen schatten, het is net een schatkist die alles opslokt en na enige tijd alles teruggeeft wat het heeft genomen. Als er iets op zandgrond valt, is het heel moeilijk om het terug te vinden, want hoe meer je graaft, hoe dieper het voorwerp gaat en onvindbaar wordt. Alleen met het verstrijken van de tijd en de acties van de zee en de wind is het mogelijk om het weer terug te vinden.

Een andere manier om verloren voorwerpen terug te vinden, is door met een metaaldetector naar het strand te gaan, net zoals deze man deed, die erin slaagde een zeer kostbare diamant te vinden.


Joseph Cook (bekend onder het pseudoniem joedigger) is 37 jaar oud en werkt als content creator die dagelijks publiceert op zijn sociale netwerken. Elke dag gaat hij samen met zijn onafscheidelijke metaaldetector naar het strand en probeert hij alle kostbare memorabilia te vinden die badgasten verloren hebben.

In een van zijn avonturen deed hij echter een uitzonderlijke ontdekking, hij vond een zeer kostbare ring. De ontdekking gebeurde bijna bij toeval, aanvankelijk dacht hij namelijk dat het gewoon een munt was. Hij liep langs de kustlijn toen de metaaldetector begon te piepen, Joseph vond de juiste plek en begon te graven.

Plotseling zag hij iets ronds, en hij pakte het op. Aanvankelijk dacht hij dat het een munt was, toen verwijderde hij al het zand eromheen en verscheen er een ring met een enorme diamant.

"Zodra ik het voorwerp aanraakte, dacht ik dat het een stuiver was. Maar toen maakte ik het schoon en kwam deze grote oude platina en diamanten ring tevoorschijn. Ik nam het mee en bracht het naar een juwelier die probeerde me een schatting te geven. Dat erfstuk had volgens hem een ​​enorme waarde, zo'n 40.000 dollar (hetzelfde bedrag in euro's)."

Advertisement

Vanaf de dag dat de video werd vrijgegeven, kreeg Joseph telefoontjes van een onbekend nummer, in eerste instantie negeerde hij het gewoon, daarna dacht hij dat het misschien de rechtmatige eigenaren van de ring waren. En dat was ook zo.

"Toen we elkaar spraken, toonden ze hun extreme enthousiasme voor deze vondst. Dus maakten we een afspraak zodat ik de ring aan hen kon teruggeven".

Joseph had drie weken na de ontdekking een ontmoeting met de eigenaars van de ring en was blij om het voorwerp terug te geven.

Wat zou jij gedaan hebben?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt