"Ik werd 3 maanden na de bevalling zwanger, ik zal jullie mijn ervaring vertellen"

Janine

27 November 2022

Advertisement

Veel paren willen vanaf het moment dat ze samenzijn ouders worden, ook al is het een erg moeilijke rol. Een kind krijgen is een grote vreugde, maar de eerste levensjaren zijn werkelijk complex, vooral voor moeders omdat je moet leven met slapeloze nachten; wanneer je plotseling gehuil hoort, hoe laat het ook is, moet je opstaan ​​en de baby kalmeren, knuffelen, geruststellen of voeden. Als het managen van één kleintje al moeilijk is, laat staan ​​twee.

Dit is wat er gebeurde met deze moeder die het leven schonk aan een "Ierse tweeling" oftewel twee kinderen baarde met een tussenpoos van minder dan twaalf maanden. Ze wilde haar ervaring delen op haar sociale netwerken, maar vooral vertellen hoe ze het doet met haar twee kleintjes.

via grace8ruce/TikTok

Advertisement

grace8ruce/TikTok

Grace Bruce, beroemd op sociale media onder het pseudoniem Grace8ruce, wilde haar ervaring als moeder laten zien. Ze heeft twee kinderen, die ze een Ierse tweeling noemt, omdat ze niet samen geboren zijn, maar minder dan twaalf maanden na elkaar. Hoewel ze in verschillende jaren zijn geboren (2020 en 2021), schelen ze nog geen jaar met elkaar.

De vrouw kondigde drie maanden na de geboorte van haar eerstgeborene aan dat ze opnieuw zwanger was. Twee kleine kinderen samen hebben is moeilijk, er zijn veel nachten doorgebracht "zonder te slapen - zoals ze zelf zegt - maar met ze kunnen knuffelen is het mooiste gevoel ter wereld".

Ze benadrukte ook dat ze niet geloofde dat je binnen een jaar twee kinderen zou kunnen krijgen, totdat het haar overkwam. En zo werd ze dus moeder van een Ierse tweeling.

grace8ruce/TikTok

Gebruikers kwamen bij het horen van het verhaal van Grace onmiddellijk tussenbeide, deelden haar geluk, maar vertelden vooral hun eigen ervaring. "Hetzelfde is mij overkomen. Mijn meisjes werden met een verschil van minder dan een jaar geboren. Hun band is ongelooflijk. Het was erg moeilijk toen ze klein waren, maar het was het waard", "mijn Ierse tweeling kan goed met elkaar opschieten, ze zijn beste vrienden. Ik hoop dat jou hetzelfde overkomt” of, nogmaals, “Ik wou dat het mij ook kon overkomen, ik wil letterlijk al mijn kinderen achter elkaar krijgen”.

Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement