"Ik ben 60 keer ontvoerd door buitenaardse wezens en ik kan bewijzen dat ze bestaan"

Janine image
door Janine

08 Januari 2023

"Ik ben 60 keer ontvoerd door buitenaardse wezens en ik kan bewijzen dat ze bestaan"
Advertisement

Een van de constante vragen die de mens zichzelf stelt, is of er leven is in het universum. Vraagstukken die niet alleen aanleiding hebben gegeven tot een onderzoek, maar ook de verbeeldingskracht hebben aangewakkerd van de personen die boeken hebben geschreven en films hebben gemaakt over buitenaardse wezens. We observeren vaak de nachtelijke hemel om te proberen een anomalie in de duisternis te zien: vreemd gevormde schaduwen of bepaalde lichten.

Het blijkt echter dat de vraag "zijn we alleen in het universum?" nu een antwoord heeft, want deze man beweerde 60 keer ontvoerd te zijn door buitenaardse wezens en bewijs van hun bestaan ​​te hebben.

via Daily Record

Advertisement

Wake the fuck up, and smell the coffee.

Pubblicato da Russ Kellett su Sabato 9 aprile 2022

De 58-jarige Russ Kellett beweert al jaren het bestaan ​​van buitenaardse wezens en heeft videobewijs meegebracht van wat hij zegt. Op een avond zag hij in de tuin rode lichten op het strand in Filey Bay, VK. Daarom wilde hij het grondig onderzoeken.

"Ik ging op een avond het vuilnis buiten zetten, toen ik plotseling een gigantische rode lichtbal zag die werd achtervolgd door twee straaljagers. De wereldbol verdween plotseling achter een wolk. Ik ging weer naar binnen, pakte mijn auto en besloot terug naar buiten te gaan en het te onderzoeken, terwijl ik mijn ogen op de lucht gericht hield terwijl ik naar de kust liep. Ik zag de straaljagers weer en besefte dat ze op weg waren naar wat leek op zes zwevende lichten in het donker. Ik kon niet geloven wat ik zag."

De man gelooft dat de buitenaardse wezens verschillende verborgen bases over de hele wereld hebben en dat er één vlak bij Filey Bay moet zijn, omdat er in die gebieden talloze waarnemingen zijn gedaan. Die avond beweert hij een van hun schepen te hebben gezien.

Advertisement

Toen hij na de waarneming naar huis terugkeerde, was zijn moeder zichtbaar bezorgd. Daarom vroeg hij haar wat er was gebeurd, de vrouw antwoordde dat ze bang was dat er iets met hem was gebeurd, aangezien hij lange tijd weg was geweest. Russ daarentegen dacht dat hij een uur of wat weg was geweest, maar blijkbaar was het veel langer.

"Ik dacht dat ik korte tijd weg was geweest. Als ik terugkijk, had ik die nacht heel goed ontvoerd kunnen zijn omdat ik zo dicht bij was van wat er gebeurde. Ik kan me niet herinneren of ik werd meegenomen en ik heb het gevoel dat ik die nacht wat tijd kwijt ben, maar ik denk dat ik het nooit zal weten. Het zou echter niet de eerste keer zijn, want ik ben al 60 keer ontvoerd, de eerste keer toen ik 16 was toen ik op mijn motor naar huis reed. Ik reed door een tunnel die ik nog nooit eerder had gezien en bevond me in een soort tandartspraktijk, met 4,5 meter lange buitenaardse mannen om me heen."

Sinds die eerste ontvoering zegt hij dat hij met meerdere buitenaardse rassen te maken heeft gehad in veldslagen op aarde en in de ruimte, waarbij hij uitlegt dat vier uur hier gelijk kan staan ​​aan vier jaar in het ruimtevaartuig.

Wat vind je hiervan, geloof je dat buitenaardse wezens echt bestaan?

Advertisement