Ze vindt de hamster van de buren in de slaapkamer: "hij kauwde op de muur om binnen te komen"

Janine image
door Janine

28 December 2022

Ze vindt de hamster van de buren in de slaapkamer: "hij kauwde op de muur om binnen te komen"
Advertisement

Veel mensen hebben huisdieren, maar sommigen hebben er geen ruimte voor en kiezen, in plaats van voor de klassieke zoals de hond of de kat, en niet te willen kiezen voor goudvissen, voor een hamster. Deze laatste zijn vrij klein, maar hebben zeer vergelijkbare kenmerken als muizen. Bovendien slagen ze er, gezien hun kleine formaat, in om in kleine spleten te glippen en op magische wijze te verschijnen op plaatsen waar je ze nooit had verwacht. Met hun twee voortanden kunnen ze ook door resistente materialen knagen.

De hoofdrolspeelster van het incident zag, liggend op haar bed, een gat in de muur. Het gat werd geleidelijk steeds groter, totdat de kop van de hamster van de buren tevoorschijn kwam. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via kennabuchanan3/TikTok

Advertisement
kennabuchanan3/TikTok

kennabuchanan3/TikTok

Kenna Buchanan was thuis toen ze vreemde geluiden begon te horen. Het voelde alsof er letterlijk iets aan de muur knaagde, maar ze snapte niet wat het was. Omdat ze niet wist wat ze moest doen en moeite had om kalm te blijven, stuurde ze haar huisgenoot een bericht.

"Ik zag een gat in de muur - legt het meisje uit - ik begrijp niet wat er aan de hand is. Het lijkt bijna alsof er iets in ons appartement aan het graven is". Het gat in de muur begon groter te worden, het werd steeds groter totdat de snuit van Linda, de hamster van de buren, eruit sprong en erin slaagde de kamer binnen te komen.

Advertisement
kennabuchanan3/TikTok

kennabuchanan3/TikTok

Kenna filmde natuurlijk alles wat er gebeurde en besloot de video op haar TikTok-pagina te publiceren met de titel: "de nacht dat de hamster van de buren me vermaakte, knagend aan de muur van mijn kamer".

De clip is zo ongelooflijk dat hij meer dan twee miljoen keer is bekeken. Gebruikers die met het incident werden geconfronteerd, konden niet anders dan ingrijpen en lieten talloze opmerkingen achter onder de video. Sommigen stelden oplossingen voor, anderen probeerden de spot te drijven met de situatie. "Als ik in jouw plaats was geweest, zou ik het appartement zijn ontvlucht", "de hamster wilde gewoon verstoppertje spelen", "misschien wilde hij gewoon ontsnappen aan zijn baasje” en, nogmaals, "een grappige gebeurtenis, ook al is het moeilijk om kalm te blijven".

Hoe zou jij hebben gereageerd?

Advertisement