De meest getatoeëerde vrouw van Europa komt tot inkeer en besluit op haar schreden terug te keren: “Ik miste mijn gezicht"

Janine image
door Janine

02 Januari 2023

De meest getatoeëerde vrouw van Europa komt tot inkeer en besluit op haar schreden terug te keren: “Ik miste mijn gezicht"
Advertisement

Veel mensen zien hun lichaam als een canvas waarop ze afbeeldingen kunnen afdrukken: tatoeages. Deze laatste hebben een zeer lange traditie, elk teken kan een precieze betekenis hebben, of je kiest ervoor omdat je altijd een mooie tekening bij je wilt dragen.

In sommige gevallen kan het echter gebeuren dat je na een tatoeage spijt hebt van je keuze en terug wilt. Op dit punt zullen we op alle mogelijke manieren proberen de tekeningen die op de huid zijn gedrukt te verwijderen. Dit is precies wat er gebeurde met de vrouw waarover we je gaan vertellen die, moe van het zien van haar getatoeëerde gezicht, ervoor koos om de werken die het bedekten te verwijderen. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via europafm

Advertisement
lidiareyesoficial/Instagram

lidiareyesoficial/Instagram

De naam van de protagonist is Lidia Reyes, een 32-jarige Catalaanse vrouw, maar vooral een bekende figuur op het gebied van tatoeages, zozeer zelfs dat ze erin geslaagd was de meest getatoeëerde vrouw van Europa te worden, het scheelde niet veel of ze was de eerste ter wereld. Dit doel leek haar echter niet zo tevreden te stellen omdat ze besloot een stapje terug te doen.

Inmiddels hadden de tekeningen haar hele gezicht bedekt. Om deze reden koos ze ervoor om ze bijna allemaal te verwijderen, om haar gezicht weer te kunnen zien. Er zijn in feite technieken die de huid terugbrengen naar hoe het vroeger was.

"Ik ben een reis begonnen die me zal leiden om de tatoeages die ik op mijn gezicht heb te verwijderen omdat ik het zat ben, niet omdat ik ze niet leuk vind of omdat ze lelijk lijken. Ik hou van ze, maar ik mis mijn oude gezicht. Ik zal ze niet allemaal verwijderen, maar 95% van de gezichtstatoeages. Dit betekent niet dat ik geen andere meer laat zetten, hoogstwaarschijnlijk zullen er nieuwe komen, maar voorlopig ben ik het beu mezelf zo vol te zien".

Advertisement
lidiareyesoficial/Instagram

lidiareyesoficial/Instagram

Lidia heeft ervoor gekozen om wat tatoeages boven haar wenkbrauwen te laten zetten. Het enige dat ze echter niet zal kunnen wissen, is de oogbol-tatoeage, de rode kleur van haar ogen.

"Ik heb genoten van elke tatoeage die ik heb gehad, anders had ik ze niet genomen. De verwijderingstechniek geeft geweldige resultaten. Eindelijk kan ik mijn gezicht weer zien dat verborgen was door de tekeningen. Degenen die ik hier verwijder, plaats ik elders op het lichaam, geen probleem. Alle tatoeages hebben een speciale betekenis voor mij."

Wat vind jij van de keuze van deze vrouw?

Advertisement