Ze vraagt ​​het web om hulp om de man te vinden op wie ze in de zomer verliefd werd: zijn vrouw antwoordt haar

Janine image
door Janine

18 December 2022

Ze vraagt ​​het web om hulp om de man te vinden op wie ze in de zomer verliefd werd: zijn vrouw antwoordt haar
Advertisement

Soms ontmoet je iemand, kijk je hem in de ogen en begrijp je meteen dat er een grote affiniteit is. Tegelijkertijd komt het echter voor dat je op dat sentimentele moment vergeet contacten uit te wisselen om elkaar weer te ontmoeten. In dergelijke gevallen kan internet helpen: via sociale netwerken is het veel gemakkelijker geworden om een ​​persoon te vinden dan in het verleden.

Dit is precies wat er gebeurde met het hoofdpersonage van het verhaal dat we je gaan vertellen, die de hulp van webgebruikers vroeg om de man te vinden die ze op vakantie had ontmoet, met wie ze een affaire had gehad. Jammer echter dat ze een totaal onverwachte waarheid ontdekte. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Your Tango

Advertisement
micarenee/Reddit

micarenee/Reddit

Mica Renee, op sociale media bekend onder de naam micarenee, was op vakantie in Miami met haar vriendinnen, wat ze echter niet wist is dat ze die zomer verliefd zou worden. Terwijl ze in de zee zwom, kwam een ​​man uit Detroit naar haar toe. De twee begonnen te praten en ze leken steeds hechter te worden. Op het strand begonnen Mica's vriendinnen, die deze harmonie zagen, foto's en video's te maken.

Het meisje ging op in het moment, maar vergat het telefoonnummer te vragen van de man die ze zojuist had ontmoet. Het was haar wens hem zo snel mogelijk weer te ontmoeten, waarop ze bedacht dat ze TikTok-gebruikers kon vragen om haar te helpen hem op te sporen. In een filmpje legt ze uit wat er is gebeurd en geeft ze meer informatie zodat iemand zijn naam kan onthullen.

"Help me hem te vinden. Nadat we uit het water waren gekomen, gaf hij me zijn nummer. Ik dacht dat ik het bewaard had, maar dat was niet zo. Ik weet alleen dat hij uit Detroit komt. Ik reken op jullie allemaal! Laten we hopen dat hij niet getrouwd is.”

Advertisement
micarenee/Instagram

micarenee/Instagram

Het duurde niet lang voordat de “detectives” van het web de man opspoorden. Binnen een dag bezorgden ze haar alle gegevens. Jammer echter dat ze ontdekte dat hij getrouwd is. Mica en zijn vrouw wisselden berichten uit om beter te verduidelijken wat er was gebeurd: "Het spijt me zo, ik had geen idee - legt het meisje in de berichten uit - dat hij getrouwd was en dat ik voor problemen zou hebben gezorgd. Ik wens jou en je kinderen het beste, ik zal geen contact meer met hem opnemen."

De vrouw van de man antwoordde dat het niet haar schuld was, maar dat ze terecht openbaar maakte wat er was gebeurd: "alles wat in het duister is, zal vroeg of laat aan het licht komen".

Wat zou jij gedaan hebben?

Advertisement