Tijdens de date zegt ze "Ik zie je alleen als een vriend" - hij staat op en loopt weg

Janine image
door Janine

27 December 2022

Tijdens de date zegt ze "Ik zie je alleen als een vriend" - hij staat op en loopt weg
Advertisement

Uit eten gaan kan heel gezellig zijn, zeker als je in aangenaam gezelschap bent. Vaak wordt het restaurant een bestemming voor koppels die elkaar willen ontmoeten voor een eerste date. Bij die gelegenheden gebeurt het vaak dat je je ongemakkelijk voelt, niet wetend wat te zeggen, het risico lopen de verkeerde woorden te gebruiken. We proberen aandacht te besteden aan alle gesprekken die worden gestart, maar bovenal proberen we op alle mogelijke manieren een zekere harmonie tot stand te brengen, maar soms komt het voor dat zo'n harmonie niet ontstaat.

Dit is wat er gebeurde op de date van dit meisje, maar helaas liet de partner met wie ze was haar plotseling alleen. Volgens webgebruikers ligt de fout helemaal bij hem. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via paty_o.r/TikTok

Advertisement
paty_o.r/TikTok

paty_o.r/TikTok

Patricia is een jong meisje dat is uitgenodigd om op een date gebraden kip te eten in een fastfoodrestaurant. Alles leek goed te gaan, ze gingen zitten en begonnen te kletsen. De ontmoeting verliep erg goed, er leek een uitstekende harmonie tussen de twee te bestaan. Om deze reden besloot de jongen, die met haar aan tafel zat, naar voren te komen en haar te vragen wat voor soort relatie er tussen hen was.

Advertisement
paty_o.r/TikTok

paty_o.r/TikTok

Het meisje, geconfronteerd met deze vraag, was aanvankelijk stomverbaasd en antwoordde toen dat er alleen vriendschap tussen hen zou zijn. In het licht van deze reactie stond de jongen, met een geïrriteerde houding, op en zei dat hij naar het toilet moest. Ongeveer 30 minuten later was hij nog steeds niet teruggekeerd aan tafel. Hij had haar daar alleen gelaten. Verbaasd over wat er gebeurde, wilde ze alles registreren en deelde ze vervolgens de video op haar TikTok-profiel.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De clip heeft een zeer hoog aantal views bereikt (ongeveer 4,6 miljoen). Sterker nog, er waren ook veel gebruikers die hun zegje wilden doen. De meesten maakten echter bezwaar tegen Patricia, met het argument dat de jongen anders had kunnen handelen, maar hij deed het goed. "Je had zeker geen correcte houding. Het feit dat je hem vertelde dat je gewoon vrienden bent, was het hoogtepunt", "je had meteen duidelijk moeten maken wat voor soort relatie je wilde" of, nogmaals, "als hij zich zo gedroeg zal je het misschien wel verdiend hebben". Sommige opmerkingen probeerden ook de situatie met ironie onschadelijk te maken: "hij doet er zo lang over omdat hij thuis naar het toilet is gegaan".

Heeft de jongen het goed gedaan of had hij moeten wachten?

Advertisement