Kinderen verkopen snoepjes op straat en een vrouw is verontwaardigd: een onbekende helpt hen door ze allemaal te kopen (+VIDEO)

Janine image
door Janine

06 Januari 2023

Kinderen verkopen snoepjes op straat en een vrouw is verontwaardigd: een onbekende helpt hen door ze allemaal te kopen (+VIDEO)
Advertisement

Het mooie van de wereld zit hem in de verscheidenheid, iedereen heeft een ander karakter en ideeën. Eentonigheid zou de samenleving veel grijzer maken. Bij dit alles zijn er echter mensen die tot alles bereid zijn om goed te doen en anderen te helpen. Sommigen denken echter niet aan anderen, maar proberen hen op alle mogelijke manieren in moeilijkheden te brengen. De hoop is echter dat er individuen zijn die begaafd zijn met echte empathie, die tegenover onderdrukking niet langer wachten en onmiddellijk tussenbeide komen ter verdediging van de zwaksten.

Net als deze man die, toen hij een oude vrouw zag die vervelend deed tegen twee kinderen, niet kon blijven toekijken ​​en moest ingrijpen. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via andy.lizarraga.5/Facebook

Advertisement
andy.lizarraga.5/Facebook

andy.lizarraga.5/Facebook

Centraal in het verhaal, dat zich afspeelde in Californië, stonden twee broers, een oudere vrouw en een onbekende man. Alles werd gefilmd door Andy Lizarraga, die tijdens het wandelen met zijn moeder getuige was van de scène en het niet kon laten om een ​​video te maken en deze op zijn Facebook-pagina te plaatsen. Wat er gebeurde, maakte iedereen sprakeloos.

De twee, broer en zus, stonden op de stoep met een doos vol snoep. Hun doel was om ze te verkopen om wat geld te verdienen. Alles gebeurde natuurlijk zonder de voorbijgangers lastig te vallen, iedereen had kunnen stoppen en die producten kunnen kopen. Jammer echter dat een oudere dame hen benaderde, niet om wat te kopen, maar om hen de les te lezen.

Advertisement
andy.lizarraga.5/Facebook

andy.lizarraga.5/Facebook

De oude vrouw begon hen te vragen of ze toestemming en een vergunning hadden om daar te staan en producten te verkopen. De twee kinderen wisten niet wat ze moesten antwoorden. De vrouw drong aan en zei dat ze de politie zou bellen als ze niet weggingen. Het leek erop dat ze ze koste wat kost probeerde te intimideren. Maar gelukkig liep er een onbekende langs, Jay Lopez, die de situatie begreep en onmiddellijk de verdediging van de twee kinderen op zich nam.

Jay benaderde de vrouw en nodigde haar uit om die twee kinderen niet langer te storen, die niets verkeerds deden.

Outside of Target, someone was selling candy. As my mom and i were walking away, a lady went up to this person and told them she wanted to see their license to sell. She started harassing him to the point where he started to cry. A group people went up to her and told her to leave him alone. A man came up and started voicing his opinion and bought $80 worth of candy and started giving it away to the group of people. There are good people and bad people in this world and i saw it first hand. Screw all you ignorant people that have to complain about something. FOR THOSE OF YOU WONDERING: This took place at the Target in Rowland Heights on Colima For licensing or usage, contact: licensing@viralhog.com

Pubblicato da Andy Lizarraga su Mercoledì 22 giugno 2016

De oude vrouw leek ze niet te willen laten gaan, met het argument dat ze alleen zou vertrekken als de kinderen daar weg zouden gaan. De man vroeg toen hoeveel al het snoep kostte. Het kind antwoordde na een snelle rekensom 80 dollar, waarop Jay zonder na te denken alles kocht en snoepjes aan alle voorbijgangers, uitdeelde de vrouw sprakeloos achterlatend.

Wat vind je van wat er is gebeurd?

Advertisement