Hij koopt een appartement op een cruiseschip: "zo ben ik altijd op vakantie”

Janine image
door Janine

25 December 2022

Hij koopt een appartement op een cruiseschip: "zo ben ik altijd op vakantie”
Advertisement

Iedereen heeft een droom die ze onbereikbaar achten, maar vaak worden de grenzen die je niet in staat stellen je verlangens te bevredigen exclusief door onze geest gecreëerd. Een van de meest voorkomende doelstellingen is om de wereld rond te reizen, nieuwe steden te ontdekken, te verdwalen in de straten van een of andere metropool en nieuwe culturen te leren kennen.

Deze man slaagde erin die droom waar te maken, hij ging op een cruiseschip wonen. Elke dag op een andere plek wakker worden, opstaan ​​en het ontbijt al klaar zien staan, met welke lekkernij dan ook, lijkt het leven van een multimiljonair, maar het is veel goedkoper dan je zou denken.

via News Break

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De naam van de hoofdpersoon van het verhaal is Austin Wells, een 28-jarige man uit San Diego die ervoor heeft gekozen zijn leven totaal om te gooien en naar een cruiseschip te verhuizen. Het klinkt als een droom die alleen zeer rijke mensen zich kunnen veroorloven, maar blijkbaar is het veel goedkoper om op zee te leven dan aan land in Zuid-Californië.

Het aspect van dit leven dat hij het leukst vindt, is om steeds nieuwe plaatsen te kunnen bezoeken. "Wat me het meest amuseert, is dat ik mijn dagelijkse routine niet hoef te veranderen om de wereld rond te gaan."

Advertisement

An all-expenses-paid life for about $50,000 a year? Sounds like a deal.

Pubblicato da Upworthy su Lunedì 19 dicembre 2022

Austin kocht een appartement op de MV Narrative, een cruiseschip dat momenteel in Kroatië in aanbouw is en in 2025 zal uitvaren. Concreet kocht hij een huurcontract van 12 jaar. Alles voor de prijs van $300.000. Dat betekent dat hij ongeveer $2.100 per maand zou betalen. Voordelig, gezien het feit dat het huren van een huis in San Diego veel meer kost.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Aan dit alles moet echter nog eens $2.100 worden toegevoegd voor all-inclusive diensten, die bestaan ​​uit eten, drinken, alcohol, lidmaatschap van een sportschool, routinematige gezondheidscontroles, entertainment aan boord en de stomerij. Het leven van Austin op het schip zou $4.200 per maand kosten. Verder heeft hij geen auto nodig en hoeft hij ook geen boodschappen te doen.

Dit nieuwe leven van hem wordt ook begunstigd door het soort werk dat hij uitvoert, want omdat hij op afstand werkt, heeft hij alleen een wifi-verbinding nodig en kan hij zijn plicht overal ter wereld vervullen. "Ik heb besloten om eeuwig vakantie te vieren."

Wat vind je van zijn beslissing?

Advertisement