Twee vuurtorenwachters worden gezocht voor een klein eiland in de Baai van San Francisco

Janine image
door Janine

10 Januari 2023

Twee vuurtorenwachters worden gezocht voor een klein eiland in de Baai van San Francisco
Advertisement

Iedereen heeft in de loop van zijn leven met pensioen willen gaan om in absolute rust te leven. Ver weg van de steden, van het lawaai, maar vooral van de zeer hoge ritmes. In de metropool zijn we altijd in beweging, in een poging ergens te komen of een bepaalde plaats te bereiken. Vaak is er de wens om te gaan wonen en werken op een afgelegen plek, waar kalmte en vrede de sleutelwoorden zijn. Dit zou allemaal werkelijkheid kunnen worden.

Er is namelijk een advertentie verschenen om op dit kleine eiland in de Baai van San Francisco te werken. Laten we eens kijken wat de vereisten zijn die nodig zijn.

via Flipboard

Advertisement

East Brother is een klein eiland in de Baai van San Francisco nabij het puntje van San Pablo in Richmond, in Californië. Op dit terrein staan ​​enkele huizen, maar de vuurtoren valt op en domineert ze allemaal. De vuurtoren heeft echter geen beheerders. Om deze reden wordt gezocht naar vervangers.

East Brother Light Station is op zoek naar twee mensen die twee jaar lang vuurtorenwachters willen zijn, voor een vergoeding van $140.000 (€ 131.000) per jaar. De vereisten om te kunnen solliciteren zijn echter talrijk, want wie wordt aangenomen, moet het hele eiland en alle aanwezige structuren kunnen beheren. Ten eerste mogen kandidaten geen kinderen of huisdieren hebben, maar bovenal mogen ze niet roken. Bovendien is het absoluut noodzakelijk dat iedereen die zich aanmeldt een geldige kapiteinslicentie heeft, afgegeven door de Amerikaanse kustwacht.

Advertisement

Verder doet het eiland ook dienst als hotel, er komen namelijk veel reizigers, de huur van de kamers kost 525 dollar per nacht. Juist om deze reden is het noodzakelijk om te weten hoe je moet schoonmaken en maaltijden van hoge kwaliteit kunt bereiden. De verplichtingen zijn talrijk: het ontbijt, de lunch en het diner bereiden, de herberg schoonmaken, de kamers regelen, de klanten verwelkomen en het vervoer naar het vasteland verzorgen.

Tiffany Danse en Tyler Waterson, de twee voormalige beheerders, stellen dat hoewel het een vermoeiende baan is, het erg ontspannend is. "Je voelt de ruimte hier buiten. Als je midden in de stad bent, voelt het krap, maar hier midden op zee voelt alles ruimer aan, wat ironisch is omdat je eigenlijk op een rots staat. "

Zou jij solliciteren voor deze baan?

Advertisement