Ze heeft een hekel aan haar tenen en besluit ze te laten inkorten: "Ik ben blij met het resultaat"

Janine image
door Janine

25 Januari 2023

Ze heeft een hekel aan haar tenen en besluit ze te laten inkorten: "Ik ben blij met het resultaat"
Advertisement

We hebben allemaal lichamelijke gebreken waar we moeite hebben om mee te leven. Een te lange of te gewelfde neus, een te terugwijkende kin, onvolmaakte tanden, te lage jukbeenderen, moedervlekken en andere onvolkomenheden van de huid: er zijn zoveel dingen die we zouden kunnen toevoegen aan de lijst met fysieke gebreken en als kind droomden we er allemaal van om ze op een dag te kunnen veranderen. Wanneer we echter volwassen zijn, laten we deze projecten vaak varen omdat onze gebreken inmiddels een deel van ons zijn en we niet naar onszelf zouden kunnen kijken zonder hen.

Het meisje waar we het over hebben ging door met haar intentie en slaagde er uiteindelijk in om de voeten van haar dromen te krijgen door haar tenen in te korten.

via Dailymail

Advertisement
@goddessatheenaa/TikTok

@goddessatheenaa/TikTok

TikToker Athena deelde verschillende video's op haar sociale mediakanaal waarin ze de transformatie van haar voeten documenteerde met de hulp van Dr. Abraham Wagner van Jaws Podiatry in Hollywood, in Florida. De jonge vrouw zegt dat ze altijd veel ongemak heeft gevoeld omdat haar tenen te lang waren en dat ze besloot zichzelf een speciaal kerstcadeau te geven door ze rond de feestdagen te corrigeren. “Mijn tenen zijn al zolang ik me kan herinneren een grote onzekerheid voor mij", legt ze uit in een van haar video's. "Dus besloot ik mezelf te trakteren op een nieuw stel tenen. Ik ben zo blij met het resultaat. De beste beslissing die ik had kunnen nemen", besluit ze.

Athena was wakker tijdens het werk van Dr. Wagner en filmde alles, haar gevoelens uitdrukkend gedurende de hele duur. Een van haar “voor en na”-video's bereikte snel miljoenen gebruikers met vele weergaven.

Advertisement
@goddessatheenaa/TikTok

@goddessatheenaa/TikTok

Aan kritiek op de jonge vrouw geen gebrek, die na ongeveer een maand liet zien dat haar voeten nog steeds opgezwollen waren. Velen vinden dat haar voeten nu kort en gedrongen zijn; "ze zien eruit als mini-worstjes" was een opmerking, "nu heb je gremlin-voeten" schreef een andere. Veel gebruikers hebben echter hun volledige steun voor Athena getoond en haar eraan herinnerd dat het proces om terug te keren naar de normaliteit erg lang is bij het aanbrengen van dergelijke wijzigingen. In feite liet het meisje zich nooit ontmoedigen door de negatieve opmerkingen en blijft ze trots haar nieuwe tenen tonen; in een van haar video's nodigde ze haar tegenstanders uit om haar te blijven volgen totdat ze eindelijk het eindresultaat kan laten zien.

Soms kan het verhelpen van een klein lichamelijk gebrek echt een groot verschil maken, vind je niet?

Advertisement