Hij koopt een pop met menselijke trekken om een ​​teleurstelling in de liefde te overwinnen: "Ik voelde me alleen"

Janine image
door Janine

10 Januari 2023

Hij koopt een pop met menselijke trekken om een ​​teleurstelling in de liefde te overwinnen: "Ik voelde me alleen"
Advertisement

Een teleurstelling in de liefde overwinnen is zeker niet gemakkelijk en in de periode na de breuk is het normaal om diepe eenzaamheid te voelen. Alvorens zich open te stellen voor nieuwe ontmoetingen, hebben velen een periode van bezinning nodig om te verwerken wat er is gebeurd en hun sereniteit te herwinnen, terwijl anderen geen tijd willen verspillen en, om die persoon te kunnen vergeten, proberen ze anderen te leren kennen. Een Australische man heeft echter gekozen voor een alternatieve oplossing, namelijk het kopen van een pop met menselijke trekken nadat hij door zijn partner werd verlaten.

via New York Post

Advertisement
karina_luvly/Instagram

karina_luvly/Instagram

De Australische timmerman, die zijn verhaal deed onder de valse naam Rod, legde uit dat hij in eenzaamheid was verzonken na de breuk met zijn ex-vriendin, die na enige tijd samen besloot hem te verlaten. Na een periode van grote teleurstelling en verbijstering besloot de man het probleem te verhelpen door een online site te raadplegen, waar hij een pop met vrouwelijke trekken, Karina, kocht voor de prijs van 2064 dollar (1934 euro).

De man, die 54 jaar is en in New South Wales woont, had nog nooit het gezelschap van een pop gehad, maar na het einde van zijn relatie dacht hij dat dit hem zou kunnen helpen. "Ze heeft mijn leven op zoveel manieren veranderd en met haar heb ik iemand gevonden om voor te zorgen en werd ze mijn synthetische partner," zei Rod. "Langzaam opende mijn hart zich en werd ik afgeleid door het verdriet van mijn breuk met mijn ex, en waarschijnlijk zou zij niet weglopen."

Advertisement

Twee maanden nadat Karina in zijn leven was gekomen, besloot Rod haar voor te stellen aan zijn 85-jarige moeder: “Ze was eerst achterdochtig, maar met een beetje aanmoediging begon ze kleding en sieraden voor haar uit te zoeken. Uiteindelijk raakte ze aan haar gehecht als een dochter."

Na de eerste pop besloot Rod ook Lauren te kopen en beschreef haar als "een dagdromer, zus van Karina". Nadat hij zijn kalmte had herwonnen, begon de man een langeafstandsrelatie met Jenny, een vrouw uit Vietnam. De twee zijn momenteel een stel, maar het duurde even voordat ze de aanwezigheid van de poppen accepteerde: "Ze accepteerde het na een tijdje. Er waren momenten van spanning, maar nu helpt ze me met wat adviezen."

Als Jenny er niet is, laten Karina en Lauren hem niet alleen en Rod gebruikt zijn vrije tijd om ze te wassen, aan te kleden en te fotograferen, waarna hij de foto's op zijn sociale netwerken deelt alsof het echte modellen zijn. "Jenny is erg blij om me nu te steunen. De poppen hebben mijn leven positief beïnvloed."

Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement