Deze grootmoeder wordt beschouwd als de aantrekkelijkste ter wereld: “Jonge mannen maken mij het hof”

Janine image
door Janine

13 Januari 2023

Deze grootmoeder wordt beschouwd als de aantrekkelijkste ter wereld: “Jonge mannen maken mij het hof”
Advertisement

Het is niet ongebruikelijk om heel jonge grootmoeders te zien, om degenen te verbazen die hen leren kennen, maar sommige zijn echt prachtig. Als grootmoeder in de collectieve verbeelding synoniem is met een oudere vrouw die graag kookt met een schort om, grijs haar, een bril en een liefdevolle blik, is de realiteit vaak heel anders. Een voorbeeld hiervan is de Australische grootmoeder die volgens haar vele volgers als de aantrekkelijkste ter wereld wordt beschouwd.

via Daily Star

Advertisement

Gina Stewart is 52 jaar oud, woont in Gold Coast en is een model. Een van haar "bijzondere kenmerken" is dat ze wordt beschouwd als de aantrekkelijkste oma ter wereld. De ongetwijfeld mooie vrouw is momenteel vrijgezel, maar krijgt constant aanvragen voor afspraken van mannen die veel jonger zijn dan zij. En hoe kun je het hen kwalijk nemen, als je Gina's foto's ziet? De zeer geliefde Stewart zei dat ze niet op zoek is naar een partner, maar dat ze, ondanks dat ze het leven als single waardeert, graag verliefd zou worden als ze de juiste persoon zou ontmoeten.

"Ik ben alleenstaand en naarmate ik ouder ben geworden en moeder ben geworden, ben ik altijd voorzichtiger geweest met wie ik in mijn leven toeliet." Gina heeft deze gewoonte behouden, ook nu ze oma is, daarom is ze erg selectief en stelt ze zich niet gemakkelijk open voor nieuwe kennismakingen. Voordat ze iemand aan haar familie voorstelt, moet ze er zeker van zijn dat hij een speciale man is die het verdient om vertrouwd te worden. "Ik ben niet echt op zoek naar iemand in het bijzonder. Ik geloof dat als ik voorbestemd ben om de liefde te vinden, het zal gebeuren en ik verliefd zal worden, waarschijnlijk wanneer ik het het minst verwacht."

Advertisement

Stewart heeft onthuld dat ze al een tijdje geen afspraakjes accepteert, maar dat ze, als ze dat zou doen, hoogstwaarschijnlijk zou kiezen voor iemand die jonger is, want ondanks het ontvangen van uitnodigingen van mannen van alle leeftijden, zijn degenen die jonger zijn dan zij duidelijk in de meerderheid. "Om eerlijk te zijn, zijn er veel mannen die van oudere vrouwen houden, ik krijg waarschijnlijk meer vragen van de jongere generatie dan van mijn leeftijdsgenoten. De oudste man met wie ik uitging was bijna 60, terwijl de jongste 20 was."

Maar wat is het geheim van haar jeugdige uiterlijk? Gina legde uit dat ze het allemaal te danken heeft aan haar dagelijkse koude douches, die haar huid en haar helpen versterken. Vind je ook niet dat ze een erg aantrekkelijke grootmoeder is?

Advertisement