Ze huurt een bodyguard in om niet gestoord te worden in de sportschool: "Iedereen valt me lastig”

Janine image
door Janine

19 Januari 2023

Ze huurt een bodyguard in om niet gestoord te worden in de sportschool: "Iedereen valt me lastig”
Advertisement

Er zijn veel mensen die van sport houden, omdat ze tijdens hun training erin slagen een moment voor zichzelf vrij te maken, na te denken om de oplossing te vinden voor een te nemen beslissing of, zelfs, helemaal niet na te denken, hun geest te bevrijden, genieten van die momenten en zich uitsluitend wijden aan ontspanning. Vaak worden deze momenten echter onderbroken door externe elementen, vooral door mensen.

In feite heeft de hoofdrolspeelster van het verhaal besloten een lijfwacht in te huren, omdat ze de mannen zat is die haar altijd lastig vallen in de sportschool, waardoor ze haar training constant moet onderbreken.

via New York Post

Advertisement

Dit is Monica Huldt, een 38-jarig model en influencer uit Arizona, een staat in het zuidwesten van de Verenigde Staten van Amerika, op Instagram bekend onder het pseudoniem _swedishbella_. Te oordelen naar haar sociale netwerken, besteedt ze veel aandacht aan haar fysieke vorm, haar favoriete plek is dan ook de sportschool waar ze minstens 5 keer per week naartoe gaat. Haar schoonheid vormt echter een reëel probleem wanneer ze naar deze plaats gaat, omdat volgens haar iedereen "het probeert" met haar. Er zijn veel mannen die haar lastigvallen tijdens het trainen en hierdoor kan ze de oefeningen niet goed en in alle rust uitvoeren.

“Trainen - legt Monica uit - en sporten is erg belangrijk, want ik doe het vooral om goed in mijn vel te zitten. Sport is welzijn, het helpt me nadenken en ontspannen. Elke keer dat ik naar de sportschool ga, kan ik echter niet alle oefeningen doen zoals ik zou willen, omdat ik constant gestoord word. Ik keek bijvoorbeeld een keer naar mijn telefoon en een oudere man benaderde me en zei dat ik moest stoppen met proberen hem te sms'en, maar rechtstreeks met hem moest praten, aangezien hij recht voor me stond. Ik antwoordde dat ik hem niet aan het schrijven was en dat ik hem ook niet zou schrijven, daarna ging ik verder met waar ik mee bezig was".

Advertisement

Om dit alles te voorkomen heeft Monica een oplossing bedacht, namelijk het inhuren van een lijfwacht, die alle "vrijers" op afstand kan houden. Ze geeft zoveel om deze situatie dat ze bereid is een lijfwacht tot $3.000 per maand te betalen.

Denk je dat dit de juiste oplossing zou kunnen zijn, om ongestoord te kunnen trainen?

Advertisement