Ze koopt geen wc-papier en haar gasten moeten het bidet gebruiken: "ze klagen, maar ik bespaar geld"

Janine image
door Janine

22 Januari 2023

Ze koopt geen wc-papier en haar gasten moeten het bidet gebruiken: "ze klagen, maar ik bespaar geld"
Advertisement

Sparen is een echte kunst, niet iedereen is in staat te begrijpen hoe het moet. Allereerst is het noodzakelijk om te weten wat de overbodige uitgaven en objecten zijn waarvan afstand kan worden gedaan, waarna het nodig is om onnodige kosten te verminderen. Zo kun je al die geldverspilling beperken en kun je een echte onverwachte schat tot je beschikking hebben.

De hoofdrolspeelster van het verhaal dat we gaan vertellen, is erin geslaagd een voorwerp uit haar leven te verwijderen dat iedereen als onmisbaar beschouwt: toiletpapier. Ze gebruikt in plaats daarvan alleen het bidet, en zo bespaart ze heel veel.

via Mirror

Advertisement
lovegood_allie/TikTok

lovegood_allie/TikTok

Haar naam is Allie, op sociale media bekend onder het pseudoniem lovegood_allie. Op haar TikToK-pagina deelt ze video's waarin ze haar dagelijks leven laat zien: in een van haar clips onthulde ze echter iets waar gebruikers sprakeloos van werden, namelijk dat je bij haar thuis geen toiletpapier zal vinden omdat ze dat niet gebruikt. Volgens haar is het een product waar je zonder kunt, omdat je het bidet kunt gebruiken. Op deze manier kun je ook veel geld besparen.

Advertisement
lovegood_allie/TikTok

lovegood_allie/TikTok

"Het is een keer voorgekomen dat een gast naar de wc moest, maar toen hij binnenkwam vroeg hij mij waar het wc-papier was. Ik antwoordde dat die er niet was en dat hij in plaats daarvan het bidet had moeten gebruiken. Ik heb hem gezegd dat het toiletpapier vol chemische stoffen zit, dus legde ik hem uit hoe het bidet werkt, dat je alleen de knop hoeft te gebruiken om de waterstraal aan te passen. Mijn vriend vroeg me hoe dan ook om wat zakdoeken of servetten: ik antwoordde dat ik ze niet heb. Zo bespaar ik veel geld."

lovegood_allie/TikTok

lovegood_allie/TikTok

De kwestie lijkt veel mensen na aan het hart te liggen, gezien het feit dat velen op deze keuze hebben gereageerd, met het argument dat, zelfs als dit geld bespaart, men altijd toiletpapier in huis moet hebben. "Je moet mensen altijd op de hoogte brengen voor je manier van denken, het is niet leuk om overrompeld te worden", "het is niet aangenaam om te weten dat er alleen een bidet is om jezelf schoon te maken" of, nogmaals, "hoewel je een bidet hebt zou je ook wc-papier moeten hebben".

Wat vind je van haar keuze, is het juist of vind je het niet hygiënisch?

Advertisement