73-jarig model reageert op kritiek op haar kleding: “Op mijn leeftijd kleed ik me zoals ik wil”

Janine image
door Janine

22 Januari 2023

73-jarig model reageert op kritiek op haar kleding: “Op mijn leeftijd kleed ik me zoals ik wil”
Advertisement

Is er kleding geschikt voor elke leeftijd? Veel mensen lijken te denken van wel, omdat ze blijven geloven dat bepaalde looks alleen geschikt zijn voor de allerjongsten en dat het op een bepaald moment in het leven raadzaam zou zijn om bepaalde soorten stijlen op te geven, als je niet ongepast en misplaatst wilt overkomen. Een 73-jarig model vindt van niet en ondanks de vele kritieken die ze op internet heeft gekregen, blijft ze zich kleden zoals ze dat het liefste doet en waardoor ze zich op haar gemak voelt, terwijl ze anderen uitnodigt hetzelfde te doen en gebruikers inspireert met haar extreme elegantie en zelfverzekerdheid. 

via The Scottish Sun

Advertisement
colleen_heidemann/TikTok

colleen_heidemann/TikTok

Colleen Heidemann is sinds haar 69e aangemeld bij een beroemd modellenbureau en haar doel is om anderen aan te moedigen alleen te dragen waar ze zich goed bij voelen. Om dit te doen, pronkt ze met haar verschillende looks op het TikTok-profiel @colleen_heidemann, door er trots en zelfverzekerd uit te zien en de negatieve opmerkingen negeert van degenen die haar kleding ongepast vinden.

In een van de gedeelde clips schreef Colleen: "Op mijn leeftijd kleed ik me zoals ik wil!", terwijl ze haar sportieve glimmende zwarte lange laarzen, een kort jurkje en een leren jack, wit golvend haar en een grote zonnebril laat zien. De video gaat vergezeld van een stemopname "Laat ze je niet definiëren. We zijn sterk. We zijn niet onzichtbaar." De video was een groot succes onder haar vele volgers, die goedkeurende opmerkingen voor haar uiterlijk en haar woorden deelden.

Advertisement
colleen_heidemann/TikTok

colleen_heidemann/TikTok

"Ik vind je geweldig! Wanneer je zegt 'stijl kent geen tijd'", schreef een gebruiker, terwijl anderen opmerkten: "We herdefiniëren ouder worden! We schrijven geschiedenis als een jonge, prachtige generatie, zonder leeftijdsgrens". "Je ziet er geweldig uit! Ik geloof in het dragen waar je je goed bij voelt. Je hoeft niet plotseling van stijl te veranderen alleen omdat je een andere leeftijd hebt", "Je ziet er mooi uit en ik ben het ermee eens om te dragen wat je maar wilt."

Veel vrouwen ouder dan 60 hebben zich door Colleen geïnspireerd gevoeld en vonden haar een voorbeeld om te volgen en een bron van inspiratie: "Bedankt, ik ben 74 en dat betekent niet dat ik een haarnetje en een polyester broek moet dragen. Je bent een mooie en sterke vrouw."

Ben je het met hen eens?

Advertisement