Vrouw krijgt een boete en een levenslange schorsing van de sportschool voor het laten vallen van een waterfles

Janine image
door Janine

05 Februari 2023

Vrouw krijgt een boete en een levenslange schorsing van de sportschool voor het laten vallen van een waterfles
Advertisement

Elk individu heeft een passie die hij probeert te cultiveren wanneer hij de kans krijgt. Veel mensen houden van sporten, zij die toegewijd zijn aan teamsporten, zoals voetbal, en zij die aan individuele sporten doen, zoals hardlopen. In de loop der jaren is de sportschool erg populair geworden, een plek die elke dag meer en meer mensen verwelkomt. Het zou iedereen verbazen als ze plotseling ontdekken dat ze niet meer welkom zijn op een van hun favoriete plekken, waar ze zich tot de dag ervoor thuis voelden.

Dit alles is precies wat er gebeurde met de vrouwelijke hoofdrolspeler van het verhaal die, naast een boete van 1.000 pond (ongeveer 1.100 euro), levenslang de toegang tot de sportschool werd ontzegd omdat ze een fles vol water had laten vallen. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Dailyrecord

Advertisement
Caroline Farish/Facebook

Caroline Farish/Facebook

Caroline Farish is naast lerares ook een fitnessliefhebster en brengt meerdere dagen van de week door in de Bannatyne Gym and Health Club in Dumfries, in Schotland. Op die plek voelde ze zich thuis, bijna iedereen kende haar, en ze was dan ook stomverbaasd toen ze te horen kreeg dat ze niet meer welkom zou zijn. Plots kreeg ze, alleen voor het laten vallen en breken van een waterfles, een boete van £1.000 en de communicatie dat haar lidmaatschap voor altijd zou worden opgezegd.

De vrouw is al 10 jaar lid van die sportschool. Op een avond, na het beëindigen van de training, ging ze naar de hot tub van de structuur, toen plotseling haar waterfles op de grond viel. Ze wist echter niet dat het mondstuk van de fles van glas was, dat na de val in duizend stukjes brak.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

“Ik kon er niets aan doen - legde de vrouw uit - bovendien was het laat en was er niemand. Ik heb de manager en het personeel hiervan onmiddellijk op de hoogte gesteld. Ik had het daar gemakkelijk kunnen laten liggen om het later op te ruimen, maar ik was eerlijk en heb het verteld. Maar toen, korte tijd later, ontving ik een brief van Bannatyne, die me zeven dagen de tijd gaf om een ​​verklaring af te leggen van wat er was gebeurd. Dat deed ik, maar dit resulteerde er alleen in dat ik een brief ontving, waarin ik werd geïnformeerd dat ik uit de sportschool was verbannen, plus een boete van £1.000, wat de kosten zijn voor het schoonmaken van de hot tub-ruimte, die vanwege mij voor acht dagen was gesloten".

Vind je dat de manier waarop de vrouw werd behandeld correct is?

Advertisement