Model voor een site voor volwassenen gebruikt haar inkomsten om betaalbare woningen te realiseren

Janine image
door Janine

30 Januari 2023

Model voor een site voor volwassenen gebruikt haar inkomsten om betaalbare woningen te realiseren
Advertisement

Iedereen stelt doelen in zijn leven, sommigen meer egoïstisch, anderen meer solidair, in een poging anderen te helpen. Niet iedereen slaagt er echter in om zijn verlangens te bereiken of te realiseren: er is een enorme inzet voor nodig, maar vaak is dit alleen niet voldoende en is het ook noodzakelijk om een ​​behoorlijke hoeveelheid geld te hebben.

De hoofdrolspeelster van het verhaal slaagde er dankzij haar vasthoudendheid en haar geld in haar doel te realiseren en te bereiken, namelijk het kopen van huizen om betaalbare woningen te creëren voor al die gezinnen met een laag inkomen.

via Mirror

beckymil1_/Instagram

beckymil1_/Instagram

Rebecca Goodwin, op sociale media bekend onder het pseudoniem beckymil1_, is een 28-jarig model voor een site voor volwassenen en moeder van twee kinderen. Met haar baan kan ze veel geld verdienen, ze verdient namelijk een maandsalaris van ongeveer 100.000 pond (ongeveer 115.000 euro). Precies om die reden heeft ze besloten om minder bedeelde gezinnen te helpen door huurwoningen te realiseren tegen betaalbare prijzen.

De vrouw legde op haar Twitter-pagina uit dat ze van plan is acht huizen te kopen om te verhuren aan mensen met een zeer laag inkomen. "Mijn plan is om onroerend goed te kopen en te verhuren aan degenen die het zich niet kunnen veroorloven om te veel aan een huis uit te geven. Een van de huizen die ik ga huren heeft 3 verdiepingen, 4 slaapkamers, 3 badkamers met parkeergelegenheid op straat voor 2 auto's, volledig gemeubileerd. En dat allemaal voor maar 650 pond (740 euro) per maand. Klinkt als een zeer goede deal!"

Advertisement
beckymil1_/Instagram

beckymil1_/Instagram

Het doel van dit alles is niet om geld te verdienen, want haar verdiensten zijn sowieso vrij hoog, maar ze wil gewoon gezinnen in moeilijkheden helpen. Op deze manier slaagt ze er ook in om haar kinderen van een erfenis te voorzien.

Voordat ze model werd, moest de vrouw voorzichtig zijn met alle uitgaven, maar sinds ze aan deze carrière begon, heeft ze haar leven totaal veranderd. "Nu verdien ik £100.000 per maand, ik heb nog nooit zo'n salaris gehad. Nu kan ik een huis en een Porsche kopen. Ik heb ook het geluk gehad een familie te hebben die me altijd heeft gesteund en die mijn beroep niet erg vinden".

Wat vind jij van het project van deze vrouw?

Advertisement