Ze weigert haar stoel af te staan ​​aan een vrouw die naast haar zoon wil zitten: “Deed ik er verkeerd aan?”

Janine image
door Janine

10 Februari 2023

Ze weigert haar stoel af te staan ​​aan een vrouw die naast haar zoon wil zitten: “Deed ik er verkeerd aan?”
Advertisement

Geschillen en botsingen tussen reizigers zijn niet zeldzaam als ze in hetzelfde vervoermiddel zitten. Vaak gaat dit gekibbel over stoelen en laait het op wanneer de ene persoon een andere persoon vraagt ​​om te verplaatsen om redenen variërend van naast zijn reisgenoot willen zitten tot vaak moeten opstaan ​​en daarom bij het gangpad wil zitten. Wanneer het ticket echter naar behoren is gekocht en de stoel is toegewezen, is geen enkele passagier verplicht om in te stemmen met deze verzoeken, maar wordt het hun vrije keuze. Het is echter niet ongebruikelijk dat een afwijzing niet goed wordt opgevat, zoals in het geval dat we gaan vertellen.

via New York Post

Advertisement
surya_garg/TikTok

surya_garg/TikTok

Surya Garg veroorzaakte een debat op internet nadat ze in een clip die op haar TikTok-account werd gedeeld, de episode vertelde waarin ze betrokken was tijdens haar laatste vliegreis. De 23-jarige uit New York legde uit dat een moeder haar zou hebben gevraagd om van stoel te wisselen en die met de hare te ruilen, zodat ze naast haar tienerzoon kon zitten. Surya had echter extra betaald voor een stoel bij het raam, waardoor ze het aanbod afsloeg.

Bij de wisseling zou ze zijn verplaatst naar een stoel in het midden, twee rijen achter de hare. Toen ze de vrouw vroeg wie haar zoon was, ontdekte ze tot haar verbazing dat het een jongen was van een jaar of 16, een meter negentig lang en geen klein kind zoals ze had verwacht.

Advertisement
surya_garg/TikTok

surya_garg/TikTok

Garg vond het een vervelende situatie, niet wetend wat ze tegen de vrouw moest zeggen zonder onbeleefd te klinken, maar ze besloot de uitnodiging om van plaats te wisselen af ​​te slaan. "Nadat ik haar nee had gezegd, keek ze me de slechtste blik aan die ik ooit heb gezien en bleef ze de hele vlucht tegen me mompelen." Het incident liet Surya zo perplex achter dat ze haar followers om hun mening vroeg: "Heb ik het mis? Ik heb iemand nodig die het me vertelt."

Velen stelden haar gerust, met het argument dat ze het volste recht had om te blijven zitten waar ze extra voor had betaald en dat de reactie van de moeder beslist ongepast was. Bovendien had de vrouw ruim van tevoren een plekje naast haar zoon kunnen bemachtigen als ze dat echt nodig achtte. Expedia, de site voor het boeken van tickets, was het ook met Surya eens en verzekerde haar dat ze geen ongelijk had.

Wat denk jij, had ze de vrouw tevreden kunnen stellen of deed ze er goed aan om niet van plaats te wisselen? Wat zou jij hebben gedaan in haar situatie?

Advertisement