Van dakloze naar miljonair: “Ik ben het bewijs dat iedereen het kan”

Janine

09 Februari 2023

Van dakloze naar miljonair: “Ik ben het bewijs dat iedereen het kan”
Advertisement

Niet alle mensen die ons heel gelukkig lijken, zijn gelukkig geboren en soms is hun verleden echt onvoorstelbaar. Ook degenen die in ongunstige situaties zijn geboren, kunnen hun leven veranderen en zeggen: “Het is me gelukt”. Je hebt inzet, doorzettingsvermogen en het vermogen om niet op te geven nodig, evenals een beetje geluk. Zo was het ook voor wat nu een succesvolle 40-jarige moeder van vijf kinderen is geworden, die zichzelf wist te transformeren van dakloze in miljonair. Laten we samen haar ongelooflijke verhaal ontdekken.

via Ace Media

Advertisement

Rebecca Barr had geen gemakkelijke jeugd, en ook geen gelukkige. Ze had een verre van rijke familie, integendeel, ze hadden niet eens een huis. Op 40-jarige leeftijd kan de vrouw echter zeggen haar situatie volledig te hebben omgekeerd en onvoorstelbare doelen te hebben bereikt. Rebecca, uit Kingston-Upon-Thames, in Londen, is moeder van vijf kinderen en heeft ook niet veel geluk gehad in de liefde, aangezien haar kinderen drie verschillende vaders hebben en haar relaties zijn geëindigd. In elk geval was het doel van de vrouw om hard te werken om haar kinderen alles te kunnen garanderen wat zij niet kon hebben, door hen een leven zonder ontberingen te bieden.

Rebecca Barr/Facebook

Na jaren van hard werken en opofferingen is ze een succesvolle onderneemster geworden die kan zeggen dat ze het heeft gemaakt: ze gaf ondanks moeilijkheden nooit op en hield vol om haar wens te laten uitkomen. Rebecca heeft een bedrijf, The Femalepreneur Coach, waarmee ze miljonair is geworden: ze houdt zich bezig met het coachen van andere vrouwen om de winst te vergroten door middel van gerichte bedrijfsstrategieën. "Vrouwen kunnen hun eigen verhaal creëren en we kunnen allemaal ongelooflijk rijk worden op onze eigen voorwaarden, hoe ons persoonlijke leven er ook uitziet", zei Barr. "Mijn jeugd was vol moeilijkheden, maar ik wist dat er meer voor me bestemd was. Ik weigerde te geloven dat dit mijn leven zou moeten zijn, dus ik heb heel hard gewerkt om het om te keren."

Op 15-jarige leeftijd, nadat ze een onstabiele gezinssituatie had ervaren, zat Rebecca zonder huis en moest ze zich vestigen in een hostel, met alleen een tas bij zich. Na verloop van tijd slaagde ze erin om drie banen tegelijk te krijgen: bakker, oppas en barvrouw. Tegelijkertijd zette ze haar studie voort om zichzelf de kans te geven op een betere toekomst, en ze haar huwelijk van £40.000, dat later eindigde, volledig kon betalen.

Advertisement

Na haar afstuderen in human resources slaagde ze erin om carrière te maken in deze branche voordat ze naar een heel ander gebied ging en haar eerste bedrijf, een schoonheidssalon, kocht en vervolgens haar eigen coachingbedrijf startte. Haar missie is om andere vrouwen te inspireren en te bewijzen dat ze alles kunnen bereiken wat ze zelf willen.

"Ondanks alles wat ik heb meegemaakt, ben ik een sterke en succesvolle vrouw en wil ik niets liever dan anderen helpen om ook onbeperkt succes te behalen. Alles is mogelijk met de juiste mentaliteit!"

Wat vind je van haar verhaal?

Advertisement