Ze worden op hun dertigste miljonair door onnodige uitgaven te vermijden: "zo hebben we een huis kunnen kopen"

Janine image
door Janine

12 Februari 2023

Ze worden op hun dertigste miljonair door onnodige uitgaven te vermijden: "zo hebben we een huis kunnen kopen"
Advertisement

Sparen is een echte kunst, het komt vaak voor dat je geld uitgeeft en het niet eens doorhebt. Allereerst moet je erachter komen wat de meest substantiële uitgaven zijn en vervolgens begrijpen of ze kunnen worden vermeden of noodzakelijk zijn. Door af te spreken alleen te kopen wat je nodig hebt, kun je enorm veel geld besparen.

Het hoofdrolspelers van het verhaal dat we gaan vertellen, zijn miljonair geworden en erin geslaagd een huis te kopen en de leningen van de universiteit af ​​te betalen, alleen door op de uitgaven te letten en nutteloze aankopen te vermijden. Laten we eens kijken hoe dit allemaal mogelijk was.

via Flipboard

Advertisement
Erin Kellie Schlagbaum/Facebook

Erin Kellie Schlagbaum/Facebook

Brennan en Erin Schlagbaum zijn een stel uit Cincinnati, beiden dertigers. In 2016 kochten ze hun huis en na 5 jaar hebben ze dankzij hun inspanningen hun hypotheek kunnen afbetalen. In het begin dachten ze dat ze het appartement niet zouden kunnen kopen, omdat het te betalen bedrag onoverkomelijk leek, het was noodzakelijk om een ​​methode te vinden om meer geld te hebben. Om deze reden begonnen ze te sparen en dankzij de zogenaamde "sneeuwbal"-methode slaagden ze er niet alleen in om in 5 jaar een appartement, twee auto's en een trouwring te kopen, maar bovenal betaalden ze ook $38.500 aan leningen af ​​voor sommige studenten.

"Er was een periode - legde Brennan uit - waarin we onze financiën niet onder controle hadden, we modderden maar wat aan. Nu zijn we er dankzij een nieuwe methode bijna in geslaagd om miljonair te worden. We zijn erin geslaagd om meer dan 750.000 dollar te investeren in activa" .

Advertisement
Erin Kellie Schlagbaum/Facebook

Erin Kellie Schlagbaum/Facebook

Het stel wist na het kopen van een huis niet hoe ze de hypotheek moesten betalen. Hun vaardigheid was om kalm te blijven en een uitweg te vinden uit deze hindernis. Daarom kozen ze ervoor om de "sneeuwbal"-methode toe te passen, oftewel ze gingen om de tafel zitten en probeerden erachter te komen welke uitgaven het meeste geld opleverden en vervolgens alle hypotheken af ​​te lossen, waarbij ze maandelijks betaalden wat hun eigen budget toestond.

"Met deze methode hebben we eerst de auto's en studieleningen afgelost en uiteindelijk gebruikten we wat we over hadden om de lening van de woning af te betalen."

Kende je deze methode? Zou jij het toepassen?

Advertisement