Hij geeft £20.000 uit om zijn gezicht te transformeren en de moed te herwinnen om met vrouwen te praten

Janine image
door Janine

17 Februari 2023

Hij geeft £20.000 uit om zijn gezicht te transformeren en de moed te herwinnen om met vrouwen te praten
Advertisement

Veel mensen vinden het moeilijk zichzelf te accepteren, waarderen hun uiterlijk niet en zien gebreken die in werkelijkheid niet bestaan, of in ieder geval niet meer dan kleinigheden zijn. Deze kleine details worden als onoverkomelijk ervaren, maar je bent er vooral zeker van dat anderen ze ook zullen opmerken. Dit alles zou echter het karakter en de zekerheid van een persoon in niet geringe mate kunnen ondermijnen.

De hoofdrolspeler van het verhaal had zich in feite volledig geïsoleerd en had besloten niet met vrouwen uit te gaan, omdat hij zijn eigen gezicht niet waardeerde. Om deze reden koos hij ervoor om te handelen met een cosmetische ingreep. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Wales Online

Advertisement

Marcello Cantu is een 31-jarige man die zijn uiterlijk nooit heeft gewaardeerd, juist daarom kon hij niet omgaan met andere mensen "mijn sociale leven bestond niet", vooral met vrouwen. Wanneer iemand hem benaderde om iets te zeggen, werd zijn gezicht "rood als een tomaat". Hij beschouwde zijn gebreken enorm en dacht dat andere mensen niets anders deden dan ernaar staren. Om deze reden besloot hij zichzelf te veranderen en een operatie te ondergaan die ongeveer 20.000 pond (ongeveer 22.500 euro) kostte.

De man besloot de veranderingen allemaal samen door te voeren. Hij koos voor een haartransplantatie, neusoperatie, maar bovenal wilde hij de grootte van zijn oren verkleinen. In korte tijd werd hij een ander mens. Deze verandering was niet alleen extern, maar stelde hem in staat meer zelfvertrouwen te krijgen, tot het punt waarop hij gemakkelijk met andere mensen omging.

Advertisement

"Ik heb nooit echt een sociaal leven gehad, ik heb mijn jeugd verloren. Toen ik naar school ging, had ik geen dates, ik had niet de moed om meisjes mee uit te vragen. Ik wilde iemand anders zijn en ik dacht dat dat zou kunnen beginnen met het veranderen van mijn uiterlijk. Toen ik eenmaal geopereerd was, veranderde mijn leven, ik wist veel gezelschap te hebben. Ik ben al met 8, 9 vrouwen uitgeweest."

Wat vind jij? Denk je dat het uiterlijk het karakter kan beïnvloeden om het volledig te veranderen en meer vertrouwen te krijgen?

Advertisement