Deze man weigert te daten met vrouwen waarvan hij denkt dat ze “lelijk” zijn

Janine

19 Februari 2023

Deze man weigert te daten met vrouwen waarvan hij denkt dat ze “lelijk” zijn
Advertisement

Om te overleven heeft de mensheid socialiteit nodig. Elk individu voelt de behoefte om zijn bestaan ​​met anderen te delen, bovenal voelt hij de behoefte om zijn dagelijks leven met iemand door te brengen. Liefde vinden is echter niet eenvoudig. Vaak is het het fysieke aspect dat het mogelijke ontstaan van iets tegenhoudt, omdat het meestal het eerste is waar je op let. Zodra dit eerste obstakel is overwonnen, moeten ideeën, gevoelens en karakters perfect passen bij de gekozen persoon.

De mannelijke hoofdrolspeler van het verhaal heeft, ondanks dat hij zijn leven met iemand wil delen, ervoor gekozen nergens genoegen mee te nemen. Hij weigert namelijk een date te hebben met een vrouw die hij lelijk vindt. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Dailymail

Advertisement
Boerboel Blade and Aria TV/YouTube- Screenshot

Boerboel Blade and Aria TV/YouTube- Screenshot

Kevin, op sociale media bekend onder het pseudoniem boerboelblade, is een 42-jarige alleenstaande vader uit Methil, in Schotland. Hij is het zat om alleen te zijn, maar het is jammer dat het vinden van de liefde erg moeilijk voor hem is, omdat hij naar eigen zeggen zeer hoge eisen stelt. Hij heeft namelijk besloten nergens genoegen mee te nemen en alleen uit te gaan met degenen die knap genoeg voor hem zijn. Hij beweert dat hij alleen verliefd zal worden op degene die zijn normen weerspiegelt.

"Ik ben niet snel tevreden, ik hou niet van lelijke vrouwen. Ik weet dat ik Brad Pitt niet ben, maar ik weet ook dat ik mooie vrouwen kan nastreven. Door op deze manier te handelen, wordt het natuurlijk moeilijker om de liefde te vinden. Ik realiseer me dat ik nog lang alleen zou kunnen zijn. Er was een tijd dat ik mijn normen verlaagde maar dat beviel me niet. Dat doe ik nooit meer. Het vinden van de juiste persoon in het leven vind ik belangrijk. Jammer dat ik haar nooit heb mogen ontmoeten. Ik hoop dat het vroeg of laat zal gebeuren”.

Boerboel Blade and Aria TV/YouTube- Screenshot

Boerboel Blade and Aria TV/YouTube- Screenshot

Kevin wil echt een vrouw vinden met wie hij de vele momenten van zijn leven kan delen, maar ze moet zijn normen weerspiegelen. Allereerst moet ze aantrekkelijk zijn met lang haar. Voor hem is het fysieke aspect erg belangrijk, het karakter staat op de tweede plaats. "Veel mannen hebben een eenzaam hart en willen alleen zijn. Ik wil een vrouw die er goed uitziet, maar als ik genoegen moet nemen, blijf ik liever vrijgezel."

Wat vind jij?

Advertisement