Passagier vraagt tijdens een vlucht om een ​​veganistische maaltijd: hij krijgt alleen een banaan

Janine image
door Janine

07 Maart 2023

Passagier vraagt tijdens een vlucht om een ​​veganistische maaltijd: hij krijgt alleen een banaan
Advertisement

Vanuit voedingsoogpunt heeft elk individu andere gewoonten. Niet iedereen eet hetzelfde, maar er zijn vooral mensen die een bepaalde weg zijn ingeslagen en ervoor hebben gekozen om sommige producten uit hun dieet te schrappen. In de huidige samenleving zijn er veel mensen die hebben besloten om het pad van veganisme te volgen.

Met dit in gedachten moeten bedrijven die maaltijden aanbieden, zoals luchtvaartmaatschappijen, zich aanpassen en nadenken over het creëren van veganistische alternatieven. Jammer dat de hoofdpersoon van het verhaal tijdens een vlucht een banaan als maaltijd aangeboden kreeg. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Business Insider

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Kris Chari vloog business class van Jakarta, Indonesië, naar Tokio, Japan met Japan Airlines. De reis verliep voorspoedig, maar de man was teleurgesteld over hoe hij tijdens de maaltijd werd behandeld. Hij volgt al jaren een dieet waarbij producten van dierlijke oorsprong worden uitgesloten, daarom heeft hij bij het boeken van de vlucht aangegeven welke voedingsmiddelen hij mocht eten, waarbij hij expliciet vroeg om een ​​veganistische maaltijd. Toen het tijd was om te eten, serveerden de stewardessen hem echter een dienblad met een banaan. Om deze reden aarzelde hij geen moment en besloot hij het verhaal meteen op het forum flyertalk te vertellen.

De maatschappij biedt niet-veganistische passagiers een hartige snack aan bestaande uit gekookte tonijn met een Marokkaanse auberginesalade, kaas met sinaasappelsaus en een stokbroodje. Kris verwachtte ook zo'n rijke maaltijd te krijgen, maar dan zonder de dierlijke producten. Toen hij echter maar één banaan zag arriveren, was hij erg teleurgesteld.

Advertisement
Kris_Chari/flyertalk

Kris_Chari/flyertalk

"Voor het opstijgen bevestigde mijn stewardess dat de veganistische maaltijd was besteld. Toen ze me de banaan serveerden, dacht ik dat het gewoon een teleurstellend voorgerecht was, maar het was in werkelijkheid alles wat ze me gingen serveren. Het was echt lekker, maar het lijkt mij dat het alleen maar een tussendoortje kan zijn, niets meer. Ik vind het beledigend dat een enkele banaan wordt geserveerd aan veganisten, terwijl anderen een groot en substantieel menu krijgen. Ik was behoorlijk teleurgesteld en geschokt".

Een vertegenwoordiger van Japan Airlines kwam na het lezen van de woorden van Kris tussenbeide en bood zijn excuses aan omdat hij niet aan zijn verwachtingen had voldaan.

Hoe zou jij hebben gereageerd?

Advertisement