Ze geeft meer dan £100 per maand uit aan haar katten: ze hebben zelfs een dure ‘slaapkamer'

Janine image
door Janine

14 Maart 2023

Ze geeft meer dan £100 per maand uit aan haar katten: ze hebben zelfs een dure ‘slaapkamer'
Advertisement

Wanneer een huisdier ons huis binnenkomt, wordt het vrijwel onmiddellijk een deel van het gezin. In korte tijd raakt hij gehecht aan zijn baasjes. Van allemaal is de kat in eerste instantie misschien wel de meest terughoudende, maar zodra hij vertrouwd raakt, wordt hij aanhankelijk en probeert hij altijd bij zijn baasjes te zijn, hij laat ze niet alleen, zelfs niet als ze slapen.

Er zijn echter ook eigenaren die zo gehecht zijn aan hun dieren dat ze besluiten ze op alle mogelijke manieren te verwennen, vooral door cadeaus voor ze te kopen. Net als de hoofdpersoon van het verhaal die maandelijks meer dan 100 pond (ongeveer 112 euro) aan haar katten uitgeeft.

via Gloucestershirelive

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Hannah Whitmore is een 24-jarige vrouw, heeft een relatie met Tommy Taylor (25 jaar oud), en beiden houden heel veel van hun huisdieren, zodanig dat ze constant verwend worden. Ze besteden elke maand £100 aan het kopen van koekjes en speelgoed. Maar de grootste uitgave die ze voor hen deden, was de aankoop van een slaapkamer en mandjes in de vorm van een kroon. Dit alles kostte haar zo'n 300 pond (oftewel zo'n 340 euro). Voor de vrouw komen haar twee viervoeters tenslotte op de eerste plaats, niet eens haar vriend.

Advertisement

Pet lover Hannah Whitmore says she spends £100 on cat treats and month and admits her furry friends "own her". The...

Pubblicato da Gloucestershire Live su Martedì 28 febbraio 2023

"Simba en Nimbus - vertelde Hannah - zijn zo speciaal voor ons, ze zijn echt als onze kinderen. Ik zou Tommy nooit verlaten voor de katten of iets dergelijks, maar ze komen toch op de eerste plaats. Ik behandel ze alsof ze mensen zijn, ik koop speelgoed voor ze. Bovenal vieren we hun verjaardagen, elk jaar bak ik een taart en geef ik cadeautjes voor Kerstmis en Pasen".

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De harige “kinderen” namen snel hun kamer over, waardoor Hannah en Tommy gedwongen werden om van de logeerkamer een kattenkamer te maken, compleet met kroonvormige mandjes die £50 per stuk kosten, een krabpaal van £80 en een extra bed.

"Op een dag zouden we graag kinderen willen hebben. Daarom hebben we bij een verhuizing een heel groot huis nodig, want er moet zowel een slaapkamer voor de kinderen als een slaapkamer voor de katten zijn. Tommy kon aanvankelijk mijn katten niet uitstaan, maar na verloop van tijd leerde hij van ze te houden".

Wat vind je van het gedrag van deze vrouw?

Advertisement