Deze man en zijn vriendin hebben de jackpot gewonnen, maar kunnen de prijs niet innen

Janine image
door Janine

15 Maart 2023

Deze man en zijn vriendin hebben de jackpot gewonnen, maar kunnen de prijs niet innen
Advertisement

Er wordt vaak gezegd dat geld niet gelukkig maakt, misschien is dat zo, maar het verandert het bestaan ​​zeker radicaal. In feite hoopt iedereen minstens één keer in zijn leven een grote som geld te winnen in de loterij om zijn dromen waar te maken. Als je wint, kun je aan veel van je verlangens voldoen, zoals het maken van de reis die je altijd al hebt willen doen.

De hoofdrolspelers van het verhaal hebben de jackpot in de loterij gewonnen, maar kunnen door een technisch probleem de prijs van 182 miljoen pond (zo'n 200 miljoen euro) niet innen. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via The Sun

Rachel Kennedy

Pubblicato da Liam Mccrohan su Sabato 15 giugno 2019

Liam McCrohan, 21 jaar oud, en Rachel Kennedy, 19 jaar oud, zijn een stel uit Hertfordshire. Ze droomden er altijd van om de loterij te winnen, dus besloten ze steeds opnieuw met dezelfde 5 nummers te spelen, in de hoop dat ze zouden winnen. Blijkbaar was hun droom werkelijkheid geworden. Jammer, dat ze door een technisch probleem de prijs nooit hebben kunnen innen.

Advertisement

You'd be raging 😡

Pubblicato da LADbible su Mercoledì 8 marzo 2023

Rachel speelde vijf weken lang dezelfde nummers op de app van de nationale loterij, en plotseling kreeg ze een melding dat ze had gewonnen. Op dat moment kon ze haar ogen niet geloven, ze belde meteen haar moeder en vriend om hen te vertellen wat er was gebeurd. Eerst dachten ze dat het een grap was, maar toen waren ze ook blij. Jammer dat ze te vroeg juichten.

"Ik ging naar de app en zag het bericht dat de mijne de winnende nummers waren", zei Rachel. Ik belde het nummer in de veronderstelling dat ik £182 miljoen had gewonnen en ze zeiden dat ik de juiste nummers had, maar niet het geld op mijn rekening had om het ticket te betalen. Ik was op de top van de wereld toen ik dacht dat ik had gewonnen, maar toen bleek dat ik niets had gewonnen."

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Tussen de twee was degene die het meest boos was Liam, die zich, zodra hij het nieuws hoorde, al begon voor te stellen hoe hij dat geld zou uitgeven. Talloze projecten hadden zich al in zijn hoofd ontwikkeld.

"Ik stelde me al - zei Liam - ons droomhuis en de auto voor die we altijd al hebben gewild, ik denk dat ik me heb laten meeslepen. In de app leek het echt alsof we hadden gewonnen, want er verscheen een oranje schrift met de tekst 'match winning'".

Wat vind je hiervan?

Advertisement