Deze man vindt zijn schoonheid een last: "Vrouwen willen me alleen gebruiken"

Janine image
door Janine

15 Maart 2023

Deze man vindt zijn schoonheid een last: "Vrouwen willen me alleen gebruiken"
Advertisement

De samenleving evolueert voortdurend, maar een van de elementen die zich in de hedendaagse samenleving hebben gevestigd, is het uiterlijk. Vaak richten we ons uitsluitend op de buitenkant, zonder verder onderzoek te doen, waarbij we een boek beoordelen aan de hand van de omslag. Soms wil je niet eens iemands karakter onderzoeken, maar hem uitsluitend beoordelen op hoe hij eruitziet, in de overtuiging dat het uiterlijk voldoende is om hem in zijn geheel te begrijpen.

De hoofdpersoon van het verhaal, dat we gaan vertellen, is een man die beweert alleen en uitsluitend vanwege zijn schoonheid te worden "gebruikt". Hierdoor kan hij geen partner vinden. Laten we zijn verhaal in detail bekijken.

via New York Post

marcoadonatelli/Instagram

marcoadonatelli/Instagram

Marco Donatelli is een 22-jarige inwoner van Ohio, hoewel hij in Florida woont, die heeft besloten een carrière als model en die van ondernemer na te streven door zijn eigen kledinglijn op de markt te brengen. Van kinds af aan is hij altijd heel knap geweest, zodanig dat hij veel aandacht heeft gekregen vanwege zijn uiterlijk. Ook zijn moeder beweert dat hij altijd een gezicht heeft gehad waar mensen graag naar kijken. Zelf vergelijkt hij zichzelf nu met een jonge Leonardo DiCaprio en dat hij net als de acteur “het gewicht van schoonheid” moet dragen.


"Ik weet dat ik er heel goed uitzie, dit heeft me veel volgers op Instagram opgeleverd. Ik denk dat mijn beste eigenschappen mijn glimlach zijn en de combinatie van krullend haar en blauwe ogen. Deze combinatie werkt echt goed. Bovendien ben ik erg lang en gespierd."

Advertisement
marcoadonatelli/Instagram

marcoadonatelli/Instagram

Juist vanwege zijn uiterlijk trekt Marco veel vrouwen aan, maar zoals hij zelf beweert zou hij graag iemand willen die niet uitsluitend bij het uiterlijk stilstaat, maar zijn karakter onderzoekt. "Soms word ik overspoeld met berichten van vrouwen die met me uit willen, ze willen me niet leren kennen, maar gewoon gebruiken. Maar als dit het uitgangspunt is, maak ik liever een wandeling met mijn hond, Giuseppe".

marcoadonatelli/Instagram

marcoadonatelli/Instagram

Het model wil heel graag een partner hebben, maar niemand die hij heeft gekend, wilde hem echt leren kennen. “Ik zou graag een eenvoudige vrouw willen, maar ze moet ook georganiseerd zijn. Ik zou graag willen dat ze een diploma heeft en een goede baan, maar bovenal dat ze wil weten wie ik werkelijk ben, zonder zich alleen op het uiterlijk te richten".

Wat denk jij ervan?

Advertisement