Moeder ziet overleden dochter op trouwfoto: “ze is mijn kleine schaduw”

Janine image
door Janine

28 Maart 2023

Moeder ziet overleden dochter op trouwfoto: “ze is mijn kleine schaduw”
Advertisement

Het verliezen van een kind is waarschijnlijk de grootste pijn die een mens kan ervaren en die niemand zou moeten ervaren. Helaas gebeuren er soortgelijke tragedies, waardoor ouders in totale wanhoop achterblijven. Soms verschijnen er, volkomen onverwacht, kleine signalen die op de een of andere manier het hart van degenen die achterblijven weten te verwarmen, als je het geluk hebt ze op te vangen. Een moeder heeft het web ontroerd nadat ze haar trouwfoto had getoond, waarop het lijkt alsof ze het beeld van haar overleden dochter ziet die over haar waakt.

via New York Post

Advertisement

I hope heaven is everything ive dreamed for you totty. You were our heaven on earth. See you soon princess. 🌈

Pubblicato da Leah Murphy su Mercoledì 15 marzo 2023

Leah Murphy, 33 jaar en moeder van vier kinderen, heeft veel geleden toen haar kleine Taidyn in september 2022 voortijdig overleed na een ongeluk. De baby, bijgenaamd Totty, was 17 maanden oud toen ze viel in een opblaasbaar zwembad in Queensland, Australië. De vrouw was aan het werk toen ze een telefoontje kreeg van haar oudste dochter, 12 jaar, die haar vertelde wat er aan de hand was. Het kleine meisje werd naar het Brisbane Children's Hospital gebracht, maar stierf de volgende dag in Leah's armen.

Later werd er een GoFundMe-pagina geopend ter ondersteuning van de familie. “Bedankt uit de grond van mijn hart. Zowel mijn man Cecil als ik zijn zo dankbaar voor elke donatie voor onze lieve kleine meid", schreef ze. Na zoveel pijn lijkt er echter een verrassing voor haar te zijn gekomen: toen ze de beelden van haar recente huwelijk bekeek, merkte ze tot haar verbazing een detail op: op een van de foto's leek zich achter een boom een ​​silhouet te verbergen dat sterk leek op dat van een klein meisje.

Advertisement

'I believe she was there to watch myself and her dad get married in honor of her,' Leah Murphy said

Pubblicato da MEAWW su Martedì 28 febbraio 2023

Leah kon niet anders dan het beschouwen als een bevestiging dat haar kleine Totty aan haar zijde blijft, zij het in een andere vorm. "Ik geloof niet in veel dingen, vooral niet met het recente verlies van onze dochter. Ik dacht dat ze er niet was om onze speciale dag met ons te delen, maar dit bewijst het tegendeel. Ik zal je voor altijd missen, mijn kleine schaduw', schreef ze terwijl ze de emotionele afbeelding op haar account deelde.

Gebruikers uitten hun emotie toen ze de foto zagen: "Ik kreeg er kippenvel van, het spijt me zo voor je verlies. Je kleine meid was er die dag" en "Mijn tranen begonnen meteen te stromen toen ik haar zag. Ze zorgde ervoor dat je weet dat ze altijd bij je is."

Denk je dat het echt Totty was? Wat vind jij ervan?

Advertisement