Moeder koopt online een nieuwe fopspeen voor haar dochter, maar ontdekt dat deze gebruikt is

Janine image
door Janine

26 Maart 2023

Moeder koopt online een nieuwe fopspeen voor haar dochter, maar ontdekt dat deze gebruikt is
Advertisement

De technologische ontwikkeling heeft tal van problemen opgelost, maar heeft vooral bepaalde processen versneld, waarvoor voorheen veel meer nodig zou zijn geweest. Soms is het nodig om een ​​product te kopen, maar heb je geen tijd om de deur uit te gaan om het te kopen, schieten juist bij deze gelegenheden internet en online shoppingsites je te hulp. Zonder de deur uit te gaan, kun je met slechts een paar klikken het product kiezen dat je nodig hebt en het in korte tijd bij je thuis laten bezorgen.

De hoofdpersoon van het verhaal kocht online een fopspeen voor haar dochter, maar toen die bij haar thuis aankwam, merkte ze dat hij al was gebruikt. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Dailyrecord

Advertisement
Lindsey Macrae/Facebook

Lindsey Macrae/Facebook

Lindsey Macrae is een 30-jarige moeder die in Glasgow woont. Op een dag merkte ze dat haar twee jaar oude dochter Aria de laatste fopspeen had gebroken. Daarom had ze de dringende behoefte om een ander te kopen. Ze verspilde geen tijd, zette haar computer aan en bestelde hem, waarbij ze zelfs extra betaalde om hem zo snel mogelijk te laten arriveren. Binnen een paar uur was de bestelling thuis, maar bij het openen van het pakket schrok ze, omdat ze merkte dat de 2 fopspenen die ze had gekocht gebruikt waren.

Advertisement
Lindsey Macrae/Facebook

Lindsey Macrae/Facebook

"Ik heb een verpakking met twee fopspenen voor Aria besteld, ik heb ook extra betaald om ze zo snel mogelijk te laten arriveren. Toen de bezorger me het pakje overhandigde, keek ik er niet eens naar. Kort daarna merkte ik echter dat Aria de verpakking had geopend, wat niet zou zijn gebeurd als ze correct waren verzegeld. Dit was slechts een van de aanwijzingen die me zouden hebben doen begrijpen dat ze gebruikt waren. Toen ik goed keek, zag ik dat ze allebei krasjes hadden, maar bovenal waren speekselresten zichtbaar. Ik was helemaal in paniek en griste ze meteen uit Aria's handen voordat ze ze gebruikte. Als ik het niet had gezien, zou het heel gevaarlijk kunnen zijn geweest."

Lindsey Macrae/Facebook

Lindsey Macrae/Facebook

Zodra ze besefte dat het product gebruikt was, belde ze meteen de klantenservice van het bedrijf dat het aan haar had verkocht. Toen ze erin slaagde een telefoniste te spreken, legde ze uit wat er was gebeurd en eiste ze volledige terugbetaling.

Lindsey kreeg een vergoeding van £6,85 (ongeveer €7,80) voor het product en ontving een verontschuldiging van de eigenaar. "Het was schokkend, ze probeerden zich niet eens te rechtvaardigen. Maar ik kreeg het volledige bedrag terug."

Wat zou jij in haar plaats hebben gedaan?

Advertisement