Jongen samen met zijn grootouders uit een restaurant gezet omdat hij de serveerster had beledigd

Janine image
door Janine

26 Maart 2023

Jongen samen met zijn grootouders uit een restaurant gezet omdat hij de serveerster had beledigd
Advertisement

De verspreiding van restaurants in de wereld is meer en meer, omdat bekend is dat mensen graag uit eten gaan en bediend en verwend worden. De enorme toename van het aantal gelegenheden heeft echter geleid tot een meedogenloze concurrentie. Om deze reden zijn eigenaars en managers gedwongen om initiatieven te starten om klanten te verleiden om binnen te komen. In de loop der jaren zijn er zelfs restaurants ontstaan ​​met innovatieve en extravagante voorstellen, niet alleen op het gebied van eten en wijn, maar ook op het gebied van gastvrijheid.

In het Verenigd Koninkrijk is een keten van restaurants ontstaan die als de meest onbeschofte wordt beschouwd die er bestaat, omdat je zowel door de eigenaar als door de obers op een onbeschofte manier wordt begroet. De hoofdrolspeler van het verhaal besloot de houding van het personeel te imiteren en beledigde zo de serveerster. Jammer echter dat hij om die reden uit het restaurant werd gezet. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Dailymail

Advertisement

Karens Karens Karens. What did we tell you? 🤬 If you don’t book ahead, you’re just going to be all upset. 🤬😂 Y’all...

Pubblicato da Karen’s Diner Manchester su Venerdì 2 settembre 2022

Jack Keith is een 17-jarige jongen uit Ulverston, Cumbria, in het Verenigd Koninkrijk, die samen met zijn grootouders had besloten om de vestiging in Manchester van de restaurantketen Karen's Diner uit te proberen. Deze restaurants zijn gebaseerd op een heel bijzondere opzet, namelijk klanten op een zeer onbeschofte manier behandelen. De tiener werd geïnspireerd door het gedrag van het personeel en beledigde de serveerster. Jammer echter dat zijn gedrag werd bestraft en hij er direct uit werd gestuurd.

De jongen riep de serveerster met zachte stem, die hem benaderde en hem vertelde, met verschillende scheldwoorden, om zijn stem te verheffen. Op dat punt besloot de jongeman op dezelfde manier antwoord te geven, echter op een ironische manier.

Advertisement

'The staff shouldn't dish out insults if they can't take them'

Pubblicato da Daily Mail su Mercoledì 22 marzo 2023

Zodra de serveerster hem benaderde, vroeg ​​Jack haar: "Hoe oud ben je, dikke?”. Op dat punt legt een van de leden aan tafel hem uit dat hij eruit kan worden gegooid, omdat hij het personeel niet mag beledigen vanwege hun fysieke uiterlijk.

De serveerster liep, nadat ze naar de woorden van de jongen had geluisterd, weg en een paar minuten later kwam ze terug naar de tafel samen met een collega van haar, die Jack en zijn grootouders vroeg om de drankjes die hij had besteld te betalen en te vertrekken, omdat hij de regels had overtreden. Bij de ingang wordt klanten namelijk verteld dat ze niet aan "body shaming" mogen doen, oftewel grappen maken over hun fysieke uiterlijk.

"Ik was geschokt toen ze ons vertelde dat we moesten vertrekken. We dachten dat ze ons zouden zeggen dat we de drankjes moesten betalen en ons dan weer zouden laten zitten. Toen ze ons uitlieten, begreep ik niet wat er was gebeurd. Het was niet mijn bedoeling om haar te beledigen, maar alleen om net zo te doen zoals zij".

Wat vind jij, hadden ze gelijk om hen naar de uitgang te begeleiden of is het juist dat klanten ook een weerwoord hebben?

Advertisement