De vrouw met de grootste lippen ter wereld kan geen liefde vinden

Janine image
door Janine

13 April 2023

De vrouw met de grootste lippen ter wereld kan geen liefde vinden
Advertisement

De liefde vinden in het dagelijks leven is complex. Het is geen gemakkelijke taak om je zielsverwant te vinden onder miljoenen mensen, omdat je iemand moet vinden die qua karakter bij je past. Zelfs als het uiterlijk het eerste is dat wordt opgemerkt, is dit niet genoeg om een ​​relatie op te bouwen, je moet de ander grondig leren kennen. Te vaak stoppen we bij de schijn.

De hoofdpersoon van het verhaal dat we gaan vertellen, is de vrouw met de grootste lippen ter wereld en ondanks dat de mannen haar mee uit vragen of haar betalen voor uitstapjes, kan ze niemand vinden die van haar houdt. Ze kijken niet verder dan de schijn, zonder verder te onderzoeken. Laten we de situatie in detail bekijken.

via Dailymail

Advertisement

Andrea Emilova Ivanova, oorspronkelijk afkomstig uit Sofia, Bulgarije, is 25 jaar oud en heeft besloten om ongeveer 43 esthetische procedures te ondergaan om het volume van haar lippen te vergroten. In totaal hebben deze operaties haar zo'n 23.000 euro gekost. Op deze manier blijft ze zeker niet onopgemerkt, sterker nog, zoals ze zelf uitlegt, zorgt haar uiterlijk ervoor dat veel mannen haar contacteren, er zijn mannen die haar uitnodigen voor een romantisch diner, maar ook individuen die aanbieden om haar reis te betalen tot hun land om een ​​afspraak met haar te hebben. Jammer echter dat ze ondanks de vele mannen die zich melden, de liefde van haar leven niet kan vinden. Het verlangen om een ​​zielsverwant te vinden is zo hevig dat ze zelfs besloot om deel te nemen aan een realityshow.

Advertisement

"Ik hou niet van eenvoud, ik ben een fan van enorme vormen en excentrieke looks. Ik vind natuurlijke schoonheid enorm saai. Daarom heb ik besloten om mijn uiterlijk radicaal te veranderen. Ik heb nog veel veranderingen in gedachten, omdat ik niet ben gestopt met het aanpassen van mijn lichaam. Ik ben een meisje met een andere en extravagante uitstraling. Dit is allemaal vreemd, het trekt nog steeds veel mannen aan, maar geen enkele kijkt verder dan mijn uiterlijk. Ik heb veel bewonderaars, maar niemand houdt echt van mij."

Ze hoopt dat ze door zich aan te melden voor een realityshow de man van haar dromen kan vinden: "Ik hoop dat hij mijn karakter onderzoekt en niet alleen aan de buitenkant stopt, ik moet iemand vinden die me wil leren kennen en die van me houdt." 

Wat denk jij ervan?

Advertisement