Serveerster weigert haar nummer aan een klant te geven en hij reageert slecht

Janine image
door Janine

18 April 2023

Serveerster weigert haar nummer aan een klant te geven en hij reageert slecht
Advertisement

Een zeer complex beroep om uit te oefenen is dat van de ober, zijn doel is om de twee werelden die zich in een restaurant bevinden, namelijk de eetzaal en de keuken, te kunnen verenigen. Niet alleen wordt hij gedwongen om voortdurend van de ene plaats naar de andere te lopen om de gasten te bedienen, maar hij moet vooral met hen omgaan. Omgaan met klanten is nooit gemakkelijk, vooral omdat je met een glimlach op je gezicht aan al hun verzoeken moet kunnen voldoen.

De serveerster, hoofdrolspeelster van het verhaal, werd echter gedwongen getuige te zijn van een overdreven onvolwassen reactie van een klant, omdat ze haar telefoonnummer niet wilde achterlaten. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Mui kitchen

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Tania Olivas is een jonge Mexicaanse serveerster die, zoals elke dag, haar werk deed en alles ging goed totdat een klant opdringerig werd. Terwijl het meisje de tafels bediende, vroeg een van de gasten van het restaurant haar om haar nummer, wat ze weigerde, wat echter de woede van de man veroorzaakte, die overdreven kinderachtig reageerde.

"Ik had - legde de serveerster uit - met een lastigvallende klant te maken, die me aandringend om mijn mobiele telefoonnummer vroeg. Ik zei nee tegen hem en benadrukte dat ik een vriend had. Hij werd boos, weigerde me de fooi achter te laten en toen schreef hij op de bon dat mijn vriend mijn fooi zou moeten betalen. Vandaag heb ik ontdekt dat ik mijn nummer moet geven aan klanten om een ​​fooi te verdienen".

Advertisement

El hombre le pidió insistente el número a la chica, pero ella le dijo que no se lo daría porque tenía novio, lo que...

Pubblicato da Upsocl su Domenica 9 aprile 2023

Geërgerd door de weigering besloot de klant om geen fooi achter te laten voor Tania, maar hij wilde het vooral onderstrepen door het op de bon te schrijven. "Je moet de serveersters niet lastig vallen - zei het meisje - als je je ergert aan een antwoord en niet eens een fooi achterlaat".

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Het incident was voor veel mensen aanleiding om in te grijpen, maar vooral om commentaar te leveren, waarbij ze benadrukten dat het gedrag van de man buitengewoon kinderachtig was, omdat hij niet zo had mogen reageren op een afwijzing: "zelfs als ze geen vriend had gehad, zou je je niet zo hebben moeten gedragen, het was voldoende om haar geen fooi te geven zonder iets op de bon te schrijven. Een weigering rechtvaardigt je houding niet".

Wat vind jij?

Advertisement