Ze wordt zwanger van een vreemde en vraagt ​​gebruikers van sociale media om hem op te sporen

Janine image
door Janine

15 April 2023

Ze wordt zwanger van een vreemde en vraagt ​​gebruikers van sociale media om hem op te sporen
Advertisement

Meestal wordt er gezegd dat de zomer het seizoen is van tijdelijke liefdes, of die relaties die een avond duren of, als je geluk hebt, een vakantie. Heel vaak zijn die relaties die aan zee of in een disco ontstaan, simpele avonturen. Het komt ook voor dat je de naam van je partner niet eens kent en niet weet hoe je hem weer kunt ontmoeten.

Het avontuur dat de hoofdpersoon van dit verhaal beleefde, had echter gevolgen. Het meisje werd namelijk zwanger nadat ze een nacht met een onbekende had doorgebracht. Daarom deed ze een oproep op sociale netwerken om hem op te sporen. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via The Sun

Advertisement

Sarah-Jayne Snow is een 30-jarige Schotse vrouw, op sociale media bekend onder het pseudoniem coppssjs92, die tijdens een zomervakantie in Spanje, op een avond in de disco, een man ontmoette met wie ze meteen een verstandhouding opmerkte. Zodanig zelfs dat ze besloten samen de nacht door te brengen. Toen ze de volgende dag wakker werden, gingen ze uit elkaar en leidden elk hun eigen leven. Overweldigd door passie wisten ze elkaars naam niet en hadden ze ook hun telefoonnummer niet uitgewisseld. Maar Sarah werd na die nacht zwanger en vanaf dat moment probeerde ze op alle mogelijke manieren die man op te sporen.

Advertisement
Sarah-Jayne Snow/Facebook

Sarah-Jayne Snow/Facebook

Sociale media hebben een fundamentele rol in deze kwestie gekregen. In feite zijn deze nu het steunpunt van de samenleving geworden, ze maken interactie mogelijk tussen mensen op afstand, maar ook tussen degenen die elkaar niet kennen.

Precies om deze reden heeft de vrouw besloten deze middelen te gebruiken en zich tot gebruikers te wenden om de vader van haar toekomstige kind op te sporen. Ze deelde een video op haar profielen met de hashtag #HelpMeFindHim waarin ze uitlegde wat er was gebeurd, waarbij ze een foto van de man liet zien. De hoop is dat via mond-tot-mondreclame op het web het nieuws de man kan bereiken, of in ieder geval zijn voor- en achternaam om hem op te sporen en persoonlijk op de hoogte te brengen van de gebeurtenis.

"Kent iemand deze man uit Glasgow? Nu wend ik me tot jou, beste vriend, ik zoek je omdat ik je wil vertellen dat je vader gaat worden". De vrouw heeft hem nog steeds niet gevonden, maar heeft gemeld dat ze, als ze erin slaagt, klaar is om te bewijzen dat hij echt zijn zoon is.

Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement