Hij accepteert zijn lengte niet: hij ondergaat een operatie van $173.000 om langer te worden

Janine image
door Janine

22 April 2023

Hij accepteert zijn lengte niet: hij ondergaat een operatie van $173.000 om langer te worden
Advertisement

Te vaak concentreren mensen zich op hun fysieke uiterlijk, kijken in de spiegel en zien iets wat ze niet leuk vinden, in de meeste gevallen zijn het kleinigheden, elementen die andere mensen niet eens opmerken. In feite zijn wijzelf meestal de hardste rechters over onszelf. We kunnen ons uiterlijk niet accepteren en we proberen het op alle mogelijke manieren te veranderen.

De hoofdrolspeler van het verhaal accepteerde zijn lengte niet. Precies om deze reden besloot hij een grote som geld uit te geven en een operatie te ondergaan om langer te worden. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via New York Post

Advertisement
The cosmetic lane/ Twitter

The cosmetic lane/ Twitter

Moses Gibson is een 41-jarige man die in Minnesota, Verenigde Staten woont, en zich altijd ontoereikend heeft gevoeld vanwege zijn lengte. Zijn 165 cm was te klein voor hem. Hij wilde koste wat het kost langer worden, daarom ging hij op zoek naar een oplossing. Zijn verlangen om een ​​paar centimeter langer te zijn werd gedreven door een verlangen om een ​​partner te vinden, en hij geloofde dat zijn kleine gestalte de belangrijkste oorzaak was.

Om wat te groeien, besloot hij een medicijn te gebruiken dat beloofde hem langer te maken, maar dit voldeed niet aan de voorspellingen en werkte niet. Hij begon de hoop te verliezen totdat hij hoorde van een procedure die hem zou kunnen helpen. Het was een beenverlengende operatie. Hoewel het duur was, kon het hem niet schelen, hij zou zijn doel hebben bereikt. Hij werkte niet alleen als computeringenieur, maar probeerde ook rond te komen door als Uber-chauffeur te werken. Hij slaagde er zo in een behoorlijk bedrag te sparen om de operatie te ondergaan.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Ik worstelde altijd al met mijn lengte, mijn hele leven was ik altijd de kleinste van mijn vrienden. Ook toen ik op het lyceum zat, was ik ontevreden over mijn lengte. Al toen ik 15 was, realiseerde ik me dat mijn klasgenoten allemaal langer waren dan ik. Het had allemaal invloed op mijn liefdesleven. Maar nadat ik een paar centimeter was gegroeid, voelde ik me zelfverzekerder. Nu heb ik een vriendin”.

Hij gaf 173.000 dollar (ongeveer 160.000 euro) uit om langer te worden, hij ging van 165 naar 178 centimeter. Nu is naast zijn lengte ook zijn gevoel van eigenwaarde toegenomen.

Wat vind je hiervan?

Advertisement