Hij wordt 100 keer gebeten door een kolonie spinnen: man gedwongen van huis te vluchten

Janine image
door Janine

30 April 2023

Hij wordt 100 keer gebeten door een kolonie spinnen: man gedwongen van huis te vluchten
Advertisement

Sommige delen van de wereld zijn rijk aan insecten, en het kan gebeuren, zonder het te beseffen, om er een op je te vinden, soms terwijl je slaapt. In die gevallen zou je een tinteling langs de ledematen kunnen voelen, een soort lichte jeuk, waardoor je met een schok wakker wordt. Zodra je de kleine ongewenste gast opmerkt, schud je met je arm of been om hem weg te jagen , maar soms kan het te laat zijn en heeft hij je misschien al gebeten.

De hoofdpersoon van het verhaal, dat we gaan vertellen, werd gedwongen zijn huis te ontvluchten nadat hij 100 keer was gebeten door een kolonie spinnen. Nu woont hij noodgedwongen in een schuurtje in de tuin van zijn vriend. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via The Sun

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Russell Davies is een 56-jarige Britse chef-kok die in Southborough, in Kent (Verenigd Koninkrijk) woont. Hij had een huis, maar door een spinnenplaag werd hij gedwongen zijn appartement te ontvluchten en zijn toevlucht te zoeken in de schuur in de tuin van het huis van zijn vriend.

De gebeurtenis begon een week nadat hij het huis had gekocht. Hij merkte dat er uitslag op zijn huid zat, maar hij dacht niet dat het iets was om zich zorgen over te maken. Maar een paar dagen later zag hij een kleine spin en dankzij een zoektocht op internet besefte hij dat hij te maken had met een kolonie valse zwarte weduwen. De enige oplossing was om de spinnen uit te roeien. Alle pogingen om deze ongewenste gasten te verwijderen zijn tevergeefs geweest. Na talloze keren te zijn gebeten, was de enige oplossing om te vertrekken en ergens anders heen te gaan. Hij woont nu vijf nachten per week in het raamloze tuinhuisje van een vriend, maar als zijn vriend nachtdienst heeft, slaapt Russell in zijn bed.

Advertisement

Ouch. The bites look awful.

Pubblicato da The Sun su Mercoledì 26 aprile 2023

"In een schuur wonen is niet bepaald ideaal, maar ik was enorm dankbaar voor het aanbod, anders moest ik op straat slapen. In mijn appartement was ik doodsbang, bang om te gaan slapen. Valse weduwen verstoppen zich overdag, ze zullen nooit dichtbij komen, maar ze voelen aan wanneer je slaapt, en dan komen ze tevoorschijn en bespringen je. Ik wilde niet slapen vanwege de angst, maar uiteindelijk viel ik toch in slaap omdat ik bekaf was. Ik werd 's ochtends wakker met nieuwe beten in mijn nek, rug en achter mijn oren."

Wat denk jij, was het de juiste keuze van Russell? Wat zou jij gedaan hebben?

Advertisement