Vader kiest ervoor om hond te dragen in plaats van zoon: bekritiseerd door een voorbijganger

Janine image
door Janine

22 Mei 2023

Vader kiest ervoor om hond te dragen in plaats van zoon: bekritiseerd door een voorbijganger
Advertisement

In de afgelopen decennia hebben huisdieren geleidelijk meer aandacht gekregen bij degenen die voor hen zorgen, soms zijn ze niet langer eenvoudige waakdieren of gezelschapsdieren. In feite zijn er veel mensen die hun honden of katten behandelen als echte kinderen, ze zelfs vermenselijken en verwennen alsof ze echt hun eigen kinderen zijn. Er zijn er die voor ze zorgen door het beste eten te kopen, soms zelfs te koken, anderen die ze aankleden en overal mee naartoe nemen, ook in de badkamer en in bed.

Wanneer wordt de grens tussen het toelaatbare en het absurde overschreden? Niemand van ons kan het echt zeggen, aangezien iedereen zijn eigen zeer persoonlijke waardeschaal heeft, op basis waarvan hij de wereld en de mensen om hem heen beoordeelt. Het kan echter gebeuren dat een persoon en zijn keuzes verkeerd worden beoordeeld, zonder te weten wat de motivaties achter deze beslissingen zijn. Laten we samen het verhaal van deze vader van een gezin ontdekken.

via The emerging India

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

Hoe vaak zal het je niet zijn overkomen, op straat lopend of autorijdend, om op zijn zachtst gezegd bizarre taferelen op straat te zien. Een jonge vrouw, Luz Elena, besloot een van deze scènes te filmen en te delen op sociale netwerken. Ze kreeg al snel talloze meningen en evenveel reacties en opende een verhitte discussie over gezinsprioriteiten.

Terwijl ze in haar auto reed, zag de jonge vrouw namelijk een man op de stoep lopen met een kind aan de hand. Tot zover niets ongewoons, zou je zeggen. Wat haar echter opviel, was de hond die de man in zijn andere arm droeg, wat haar ertoe bracht de scène te filmen en te delen met de opmerking: “Wanneer je prioriteit de hond is, niet het kind."

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

De reacties op deze video waren zeer talrijk, waarvan de meeste partij kozen ter verdediging van de man. Iemand waagde de hypothese dat de hond pijn in zijn poten zou kunnen hebben door de overmatige hitte van het asfalt, daarom zou de man hem in zijn armen hebben gedragen, terwijl het kind, goed uitgerust met comfortabele tennisschoenen en kerngezond, naast hem kon lopen.

De meerderheid van de gebruikers prees echter de goedheid van deze man die, in tegenstelling tot wat werd vermeld in het commentaar op de video van de jonge Luz Elena, niet laat zien dat hij enige prioriteit geeft, maar ervoor zorgt dat beide wezens die aan hem zijn toevertrouwd veilig en gezond zijn.

Bepaalde situaties moeten misschien nader worden bekeken om correct te worden beoordeeld, nietwaar?

Advertisement