Ze vraagt ​​mannen die met haar willen daten een opstel van 500 woorden te schrijven

Janine image
door Janine

17 Mei 2023

Ze vraagt ​​mannen die met haar willen daten een opstel van 500 woorden te schrijven
Advertisement

Een van de constante aspecten in het leven van de meeste mensen is de zoektocht naar een partner. In het "Symposium" associeert Plato ieder mens met de helft van een bol, constant op zoek naar de andere helft. Zoals de filosoof aangeeft, is elk individu op zoek naar zijn zielsverwant, maar soms lijkt het onmogelijk om hem of haar te ontmoeten, alsof je niet iemand kunt vinden die perfect bij je karakter past.

De protagonist van dit verhaal was het inmiddels zat om mogelijke partners te ontmoeten, met wie ze niet eens kon praten. Om deze reden eist ze dat voordat ze met haar uitgaan, mannen zichzelf voorstellen door middel van een essay van 500 woorden. Laten we beter kijken waar het om gaat.

via New York Post

Advertisement
Lauren Kempton/Facebook

Lauren Kempton/Facebook

Lauren Kempton, een 36-jarige Engelse vrouw, is al jaren op zoek naar een partner. Maar ze werd moe van het verspillen van tijd. Bij elke afspraak dacht ze dat het de juiste persoon zou kunnen zijn, maar nadat ze hem persoonlijk had ontmoet, begreep ze dat ze een paar uur had verspild. Daarom bedacht ze een oplossing die al haar problemen zou kunnen oplossen: aan alle mannen een ​​essay van 500 woorden vragen waarin ze zichzelf moeten voorstellen. Zo zou ze ze sneller leren kennen zonder ze te ontmoeten, daarna zou ze die profielen die ze interessant vond, vragen om uit te gaan. Een opstel over zichzelf laten schrijven is een goede manier om van iemand af te komen die je niet wilt.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Vragen om een ​​introductie en op basis daarvan of je wel of niet met iemand uitgaat, kan aanmatigend zijn, maar ik doe het om de ander te leren kennen en geen tijd te verspillen. Ik heb alle teksten doorgenomen die bij me binnenkwamen en ik heb de degenen die ik het meest in overeenstemming vond met mijn karakter geselecteerd. Op deze manier stelde ik de mannen voor een uitdaging: hoe kan ik in zo weinig woorden opgemerkt worden, hoe kan ik speciaal lijken. Een manier die me ook in staat stelt om beter te begrijpen wie ik voor me heb. Wanneer ik de kandidaat ontmoet, zal ik proberen ervoor te zorgen dat wat wordt gerapporteerd waar is".

Na vele sollicitaties te hebben doorlopen, ging ze op date met de beste kandidaat, maar helaas werd het niets.

Wat vind je hiervan?

Advertisement