Jongen verdient honderden dollars per maand met het invullen van online-enquêtes: zo werkt het

Janine image
door Janine

21 Mei 2023

Jongen verdient honderden dollars per maand met het invullen van online-enquêtes: zo werkt het
Advertisement

Kinderen worden zich door de jaren heen bewust van het steeds meer willen verwerven van hun eigen autonomie, maar proberen zich vooral los te maken van hun ouders. Kortom, ze proberen hun eigen leven te leiden. Een van de fundamentele elementen die deze autonomie zouden kunnen bevorderen, is werk, omdat het essentieel is voor het levensonderhoud.

De hoofdpersoon van het verhaal, dat we gaan vertellen, heeft altijd geld opzij willen zetten om zo snel mogelijk een zekere onafhankelijkheid te bereiken. Om deze reden besloot hij online vragenlijsten in te vullen waarmee hij honderden dollars per maand kon verdienen. Laten we eens kijken hoe dit mogelijk is.

via Business Insider

Advertisement
Ben Thornbury/Facebook

Ben Thornbury/Facebook

Ben Thornbury is een jonge jongen, nu achttien jaar, uit Wiltshire, in Engeland, die een groot bedrag heeft weten te besparen door online vragenlijsten in te vullen. Hij was 13 toen hij voor het eerst hoorde hoe hij geld kon verdienen door enquêtes in te vullen. Aanvankelijk dacht hij dat het oplichterij was, maar geïntrigeerd door dit alles besloot hij op onderzoek uit te gaan, omdat het een uitstekende kans voor hem zou zijn.

"Toen ik begon, maakten mijn ouders zich zorgen, ze dachten dat een 13-jarige jongen gemakkelijk opgelicht zou worden. Destijds lukte het me echter om goed geld te verdienen voor een jongen als ik. Ik verdiende meer dan 120 dollar (110 euro) per maand, wat veel geld is, vooral omdat ik niet echt een baan had. Ik was gewoon thuis vinkjes aan het zetten”. De echte doorbraak kwam echter toen hij 16 werd, omdat de meeste sites een bepaalde leeftijd vereisen om zich te registreren. Sindsdien kan het oplopen tot 200 (180 euro) of 300 dollar (275 euro) per maand.

Advertisement
Pxfuel - Not the actual photo

Pxfuel - Not the actual photo

"Het was heel eenvoudig. Ik zocht op Google de beste sites en schreef me in voor de meest gestemde en best beoordeelde sites. Mijn favoriete enquêtes zijn die over huishoudelijke artikelen, eten en games. Er kunnen vragen zijn over wat je bij het ontbijt hebt gegeten, of je vragen hoe je een spel of de grafische weergave van een app zou willen verbeteren. Ik krijg vaak de vraag of het saai is, maar ik ben oprecht geïnteresseerd in wat ik antwoord. Sommige vragenlijsten stellen je ook in staat om producten te zien die nog niet zijn uitgebracht, en dat vind ik echt leuk. Het meest interessante aspect van dit werk is dat ik het kan doen wanneer ik vrije tijd heb: thuis, in de bus om naar de universiteit te gaan, en soms doe ik het zelfs tijdens de les".

Wat vind je hiervan?

Advertisement