Een vloot UFO's gezien en gefilmd boven een militaire basis

Janine image
door Janine

30 Mei 2023

Een vloot UFO's gezien en gefilmd boven een militaire basis
Advertisement

De mens heeft zich altijd aangetrokken gevoeld tot de lucht, hij heeft eeuwenlang naar het hemelgewelf gekeken om de bewegingen van de sterren te bestuderen. Maar dit aspect kan als bijna secundair worden beschouwd, want wat levende wezens er altijd toe heeft aangezet omhoog te kijken, was de nieuwsgierigheid om te weten of we alleen in het universum waren of dat er andere levensvormen bestonden, verspreid over de verschillende sterrenstelsels. Door de jaren heen en met de ontwikkeling van technologieën, lijkt het erop dat sommige individuen erin zijn geslaagd om het bestaan ​​​​van buitenaardse wezens te vereeuwigen en te bewijzen.

Het lijkt er in feite op dat er een vloot UFO's is waargenomen boven een militaire basis. De video's zijn vervolgens beoordeeld door twee experts. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via New York Post

Advertisement
Jeremycorbell/Instagram

Jeremycorbell/Instagram

In de video die is vrijgegeven, zijn midden in de nacht lichten te zien die volgens een specifieke logica zweven boven de militaire basis in Twentynine Palms, in Californië. De beelden werden zorgvuldig geanalyseerd door twee experts uit de sector, Jeremy Corbell en George Knapp, in hun podcast "Weaponized", waarbij ze uitlegden dat de filmpjes dateren uit 2021, maar pas twee jaar later begonnen te circuleren.

Je kunt de lichten duidelijk zien bewegen, maar wat interessanter is, is hoe ze constant een specifieke driehoekige formatie behouden. De twee twijfelen er niet aan dat het om een ​​UFO-vloot gaat, maar ze nodigen ook alle mogelijke ooggetuigen uit om naar voren te komen en te vertellen wat ze hebben gezien.

Advertisement

Experts say the mass sighting could’ve been the size of a three-bedroom, two-story house.

Pubblicato da New York Post su Mercoledì 24 maggio 2023

"Deze waarneming vond twee jaar geleden plaats, maar er kwam toen niets uit. Het duurde erg lang voordat deze beelden naar buiten kwamen - legde Knapp uit -. Er was geen media-aandacht. Destijds kreeg ik advies van twee militaire bases, die me vertelden dat er iets gebeurd was waar ik naar moest kijken."

Jeremycorbell/Instagram

Jeremycorbell/Instagram

De twee beweren dat het evenement, dat meer dan 10 minuten duurde, werd waargenomen door meer dan 50 mensen, waaronder soldaten die op de Californische basis waren gestationeerd. De hoop van het stel is dat nu de beelden zijn vrijgegeven, er meer getuigen naar voren zullen komen om beter te begrijpen wat er is gebeurd.

Wat vind je van wat er is gebeurd, maar bovenal, denk je dat deze waarnemingen betrouwbaar zijn?

Advertisement