Ze heeft haar haar al meer dan 20 jaar niet gewassen: een microscopische analyse onthult een schokkende waarheid

Janine image
door Janine

06 Juni 2023

Ze heeft haar haar al meer dan 20 jaar niet gewassen: een microscopische analyse onthult een schokkende waarheid
Advertisement

Een van de fundamentele aspecten in het leven van elk individu is persoonlijke hygiëne. Dit alles is niet alleen erg belangrijk voor sociale relaties, omdat je het risico loopt afgewezen te worden vanwege een onaangename geur, maar vooral voor je gezondheid, want jezelf wassen is een gebaar van zorg voor jezelf. Iedereen moet om zijn eigen persoon geven. Soms ontmoeten we echter mensen die niet van wassen houden, en de redenen kunnen zeer uiteenlopend zijn.

Het hoofdpersonage van het verhaal, dat we gaan vertellen, heeft besloten haar haar al meer dan twintig jaar niet te wassen. Sommige wetenschappers vroegen haar om een ​​lok van haar haar te analyseren, maar wat ze vonden maakte hen sprakeloos. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via Orizzonte Energia

Advertisement
The Blondie Boys/Facebook

The Blondie Boys/Facebook

Amanda, de hoofdpersoon van het verhaal, wilde een radicale beslissing nemen, namelijk haar haren niet meer wassen. Sinds ze een klein meisje was, is Amanda altijd erg mooi geweest, met blond, steil en heel lang haar. Op een dag, toen ze een tiener was, besloot ze alles af te scheren met een heel nobel doel, namelijk om haar broer met kanker te ondersteunen. Jammer echter dat deze keuze meteen een bijzonder keerpunt betekende.

Het meisje liet, nadat ze alles had afgeschoren, haar nieuwe look aan haar vriend zien. Maar hij vond het niet mooi. Wanhopig door de reactie van haar vriend, nam Amanda een drastische beslissing om haar haar te laten groeien en zwoer het nooit meer te wassen. Wat vroeger mooi, golvend haar was, is nu niets anders dan een hoop vuil. Op sociale media circuleerde een foto van haar. Een afbeelding dat zorgvuldig werd geobserveerd door enkele wetenschappers, die contact met haar opnamen met de vraag een lok van haar haren onder een microscoop te mogen bekijken.

Advertisement
Martin Cooper/Flickr - Not the actual photo

Martin Cooper/Flickr - Not the actual photo

Amanda accepteerde het, maar wat werd ontdekt, liet zowel haar als degenen die haar haar analyseerden met open mond achter. Ze ontdekten dat er wormen op haar hoofd zaten die zich voedden met de cellen en verschillende vettige stoffen in haar haar. Verder had het aanwezige vuil een soort ondoordringbare korst rond de schedel gevormd.

Wat vind je hiervan?

Advertisement