Dit model denkt dat mannen te verlegen zijn om haar te vertellen dat ze zich tot haar aangetrokken voelen

Janine image
door Janine

16 Juni 2023

Dit model denkt dat mannen te verlegen zijn om haar te vertellen dat ze zich tot haar aangetrokken voelen
Advertisement

Uiterlijk is het steunpunt van de hedendaagse tijd geworden, iedereen probeert perfect te lijken, zich vrij van gebreken te tonen. Sociale netwerken hebben een fundamentele rol gespeeld in de samenleving, omdat ze het uiterlijk tot het uiterste hebben doorgevoerd, waardoor sommige personages zijn uitgegroeid tot modellen die moeten worden nagebootst, in de manier waarop ze zich kleden, gedragen, maar ook verschijnen. Het mooie van de wereld zit hem echter juist in de verscheidenheid. Om deze reden begrijpen sommige mensen hun diversiteit en in plaats van het te verbergen, pronken ze ermee.

De protagonist van het verhaal, dat we gaan vertellen, is zich ervan bewust dat ze niet past in de normale stereotypen van schoonheid, maar desondanks verbergt ze haar lichaam niet en is ze zich ervan bewust dat mensen haar mooi vinden. Ze beweert zelfs dat mannen te verlegen zijn om toe te geven dat ze zich tot haar aangetrokken voelen. Laten we eens kijken.

via The Sun

Olivia Jaide is een 31-jarige voormalige psychologiestudente die er echter voor heeft gekozen om een ​​carrière als curvy model na te streven. Haar doel is om nog meer kilo's aan te komen, omdat ze er vast van overtuigd is dat mannen zich aangetrokken voelen tot forsere vrouwen. De vrouw heeft een groot aantal fans die haar graag grote hoeveelheden voedsel zien eten. Ze gelooft dat dit komt omdat vrouwen met overgewicht erg aantrekkelijk zijn. Al geven veel mannen dat niet graag toe.

Advertisement

"Ik heb mensen ontmoet - legde de vrouw uit - tijdens mijn afspraken die hun aantrekkingskracht op robuuste vrouwen willen verbergen. Hoewel ik na verloop van tijd heb gezien dat deze trend is afgenomen. Ik ben volwassen geworden en heb veel meer zelfvertrouwen gekregen. Het is duidelijk dat ik verwacht te worden getoond en opgenomen in de sociale dynamiek van een partner. Het is niet eerlijk dat degenen die in een bepaalde maatstaf passen, zonder schaamte worden getoond. Er zijn meer mensen die van forse vrouwen houden, maar ze hebben geleerd het niet te manifesteren. Ik dacht dat er iets mis met me was, maar de waarheid is dat het de samenleving is die stereotypen creëert, waardoor degenen die niet in deze maatstaven passen, worden gemarginaliseerd. Het is heel gebruikelijk dat een man uitgaat met een vrouw die een acceptabeler gewicht heeft naar sociale maatstaven, maar uiteindelijk geeft hij de voorkeur aan een vrouw met een maatje meer".

Wat denk jij?

Advertisement