Deze mama heeft besloten om OnlyFans op een andere manier te gebruiken dan andere modellen

Janine image
door Janine

29 Juni 2023

Deze mama heeft besloten om OnlyFans op een andere manier te gebruiken dan andere modellen
Advertisement

De hedendaagse samenleving is gebaseerd op uiterlijk. In de afgelopen decennia heeft het voortdurende contrast tussen zijn en verschijnen een winnaar gehad. Inmiddels is het een algemene trend om als perfect, zonder enige gebreken, te worden gezien en te laten zien dat je een perfect bestaan ​​leidt. Het is precies in dit kader dat sociale netwerken worden ingevoegd, die de verspreiding van afbeeldingen en video's van zichzelf mogelijk maken, waarbij de rest van de wereld niet de eigen innerlijkheid wordt getoond, maar alleen en uitsluitend wat men wil laten zien, waardoor een wereld van alleen "buitenkanten" wordt gerealiseerd. Sommige individuen zijn er echter in geslaagd om via bepaalde sociale netwerken, zoals Onlyfans, grote sommen geld te verdienen door hun foto's te verkopen.

De moeder, protagonist van het verhaal, dat we gaan vertellen, heeft besloten een profiel op Onlyfans te openen, maar in vergelijking met al haar collega-modellen heeft ze besloten om het op een andere manier te gebruiken. Laten we in detail kijken welk idee ze had.

via Business Insider

chloesasha21/Instagram

chloesasha21/Instagram

Chloe Sasha, op sociale media bekend onder het pseudoniem chloesasha21, is een 29-jarige alleenstaande moeder van 4 kinderen die heeft besloten een modellencarrière na te streven op OnlyFans. Gewoonlijk worden op deze site eigen foto's gepubliceerd die vervolgens door gebruikers worden gekocht, maar in zo'n enorme markt wordt het noodzakelijk om iets anders aan te bieden om een ​​hoekje te veroveren.

Advertisement
chloesasha21/Instagram

chloesasha21/Instagram

Om deze redenen heeft Chloe besloten om video's op haar profiel te delen waarin ze traditionele recepten bereidt, waarbij ze alle verschillende bereidingen stap voor stap uitlegt, tot aan het tonen van het voltooide gerecht. Een origineel idee waarmee ze niet alleen zichzelf bekend kon maken, maar ook een grote som geld kon verdienen, zodanig zelfs dat het in sommige maanden opliep tot 30.000 dollar (ongeveer 28.000 euro).

"Na de geboorte van mijn tweeling ben ik veel aangekomen en zag mezelf natuurlijk niet in vorm. Ik at veel junkfood. Nu is het niet zo dat ik een fan ben van gezond eten, maar ik zorg beter voor mezelf en wat ik eet. Daarom ben ik begonnen met het publiceren en verspreiden van recepten".

Naast het plaatsen van video's met recepten geeft Chloe ook Spaanse les. De vrouw had haar baan als receptioniste opgezegd om zich aan haar gezin te kunnen wijden en vond een bron van inkomsten in OnlyFans. Met deze nieuwe baan kan ze veel meer tijd besteden aan haar kinderen, voorheen had ze het zo druk met haar werk dat ze ze nauwelijks zag.

Wat vind jij?

Advertisement