Met deze onesie maken kinderen de vloer schoon als ze kruipen: het ingenieuze idee van een bedrijf

Janine image
door Janine

19 Juli 2023

Met deze onesie maken kinderen de vloer schoon als ze kruipen: het ingenieuze idee van een bedrijf
Advertisement

Kinderen brengen ongetwijfeld vreugde in een huis, maar brengen ook veel vermoeidheid met zich mee. Je moet voor ze zorgen, opletten wanneer ze spelen, midden in de nacht wakker worden om hen te kalmeren en weer in slaap te laten vallen, maar als ze nog klein zijn, kunnen kinderen in huis rommel maken en vies worden. Daarna is het aan de ouders om op te ruimen. Bovendien moet de vloer vooral in de eerste levensjaren, als ze nog kruipen en de neiging hebben om alles wat ze vinden in hun mond te stoppen, stralend en zeer schoon zijn.

Een bedrijf heeft echter een oplossing gevonden: het heeft een heel speciaal pakje gemaakt waarmee kinderen huishoudelijke klusjes kunnen doen. Laten we eens kijken wat het is.

via bestproducts.com

Advertisement
Firebox

Firebox

Er is een heel speciale onesie op de markt, die een dubbele functie heeft: het kind aankleden en de vloer schoonmaken. De voorkant van het pak, de knieën en ellebogen hebben gedeeltes die speciaal zijn gemaakt om stof van de grond op te vangen. Een heel interessant idee met een speels doel, dat zou kunnen worden gekocht voor al die kinderen die kruipend de wereld beginnen te verkennen. Bovendien worden de kleintjes op deze manier aangespoord om verantwoordelijkheid te nemen, zodat ze van jongs af aan kunnen begrijpen wat het betekent om schoon te maken.

Dit pakje is meer dan alleen kinderen het huis laten schoonmaken, deze onesie is bedoeld om je een glimlach te bezorgen. Als een kleintje begint te kruipen en veel contact heeft met de vloer, kan dit pakje de perfecte oplossing zijn. De dubbele functie van het aankleden van het kind en het smetteloos maken van de vloer combineren.

Advertisement
amazon

amazon

Deze onesie mag en kan natuurlijk niet een dweil, bezem of stofzuiger vervangen. Verder is het aan te raden om de onesie na een paar uur gebruik direct te wassen, om te voorkomen dat het kind te veel in aanraking komt met het stof. Het verzamelt vuil, dus het is beter om het na gebruik te wassen.

Wat vind je hiervan?

Advertisement