x
Hij neemt zijn wolfshond mee op een…
9 doe-het-zelf ideeën waarmee je je huis nog aangenamer en origineler kunt maken 28 foto's die exact zijn genomen op het moment dat er een RAMP dreigt te gebeuren

Hij neemt zijn wolfshond mee op een EPISCHE reis, omdat hij vindt dat honden niet opgesloten horen te zitten in een tuin

25 April 2016 • Door Sarah Nichele
11.880
Advertisement

De ideale reispartner? Iemand die goed in evenwicht is wat betreft samenwerking en onafhankelijkheid; iemand die je ruimte biedt, maar met wie je ook een krappe ruimte kunt delen; iemand waarmee je kunt praten, maar waar je ook eindeloos mee in stilte kunt zitten om te genieten van het uitzicht. Als je denkt dat het onmogelijk is om een dergelijke reispartner te vinden, dan heb je deze video en foto's nog niet gezien!

Een alaska-malamute met de naam Loki beschikt over al deze eigenschappen en hier zie je een aantal beelden van hun avonturen samen, van spectaculaire panorama's en fascinerende ontmoetingen tot aan hilarische momenten!

Hun verhaal is een bron van inspiratie voor iedereen die kampt met het probleem 'waar laat ik mijn hond als ik op vakantie ga'. Je neemt hem gewoon mee!

via: Instagram

Advertisement

Bekijk de Video:

Tags: DierenReizenHonden
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt