Ze werd aangevallen door 2 mannen op het strand, maar gelukkig komt er een zwerfhond tot haar redding - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze werd aangevallen door 2 mannen op…
Cirkeltjes uit brood en een heerlijke vulling... deze pasteitjes zijn onweerstaanbaar! 10 katten die op een bijzondere en ONMISKENBARE manier zijn gemarkeerd door de natuur

Ze werd aangevallen door 2 mannen op het strand, maar gelukkig komt er een zwerfhond tot haar redding

Door Sarah Nichele
9.415
Advertisement

De 25-jarige Britse Georgia was op vakantie op Kreta in Griekenland. Op een dag was ze alleen op het strand toen ze werd aangehouden door twee mannen die haar uitnodigden voor een drankje.

Ze sloeg dit aanbod echter af, waarna de houding van de mannen omsloeg in agressiviteit. Toen één van de mannen haar bij haar arm greep, sprong er een zwerfhond vanuit de bosjes op de mannen af en begon hard te blaffen. De houding van de hond schrok de mannen af en zij kozen het hazenpad.

Tussen Georgia en Pepper (zoals de de hond genoemd heeft) ontstond direct een bijzondere band die zou eindigen op het moment dat ze het vliegtuig terug naar het Verenigd Koninkrijk zou nemen.

Maar dit verhaal heeft een verrassende wending...

 

via: swns

De 25-jarige Georgia was op het strand toen ze werd lastig gevallen door twee mannen. Toen ze niet inging op hun uitnodiging, greep één van de mannen haar bij de arm.

Op dat moment sprong er een zwerfhond uit de bosjes die zo luid begon te blaffen, dat de mannen het op een lopen zette. Georgia en Pepper vormen al snel een hecht team samen, maar Georgia moest binnenkort het land verlaten.

foto: swns
Advertisement

Toen ze weer thuis was, kon ze aan niets anders denken dan aan Pepper. Twee weken na haar thuiskomst besloot ze daarom om terug te keren naar Kreta in de hoop dat ze Pepper nog zou kunnen vinden. WONDERBAARLIJK genoeg vond ze het diertje!

foto: swns

Georgia wist meteen dat ze niet meer naar huis zou gaan zonder Pepper. Het dier werd ingeënt, gechipt en kreeg een paspoort. Na 21 dagen in quarantaine mocht Pepper eindelijk mee naar het VK en dus rees Georgia voor de derde keer af naar Kreta.

foto: swns

Pepper had echter nog een verrassing in petto voor haar. Pepper was zwanger en ze kwam net op tijd aan in het VK om te bevallen van 6 prachtige pups.

foto: swns
Advertisement

Pepper redde Georgia van twee gewelddadige mannen en Georgia redde Pepper en haar pups van een leven op straat.

foto: swns

Na 5 weken, 3 vliegreizen en flink wat uitgaven is het nieuwe gezin nu eindelijk compleet. Georgia zegt dat ze het allemaal zo weer over zou doen.

foto: swns
Advertisement

Het lot bracht hen samen op een cruciaal moment en nu zijn Georgia en Pepper echt onafscheidelijk!

foto: swns
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt